Menu

Vægtløftersko – Adidas AdiPower

Leave a comment

Adidas AdiPower er en utrolig populær vægtløftersko både blandt vægtløftere, men også blandt crossfittere.

 

Adidas har i mange år været kendt for at producerer sko i høj kvalitet til sport, og det kan man rolig sige at de igen har gjort med Adidas AdiPower. Det er uden tvivl en af de bedste vægtløfter sko på markedet, hvor man virkelig får meget værdi for sine penge.

Skoen er utrolig solid, hvilket man også forventer for en sko fra Adidas. Bunden er virkelig solid, hvilket er det vigtigste for mange vægtløftere. Det er typisk når man squatter og dødløfter, at denne sko vil være brugbar for en.

Under squat vil skoen hjælpe dig med at få en bedre positur, som giver et bedre løft. Der er mange der undervurdere virkningen af et par gode vægtløftersko som Adidas AdiPower.

Man kan sammenligne et par vægtløftersko lidt med et par fodboldstøvler for en fodboldspiller – Laver man mange tunge olympiske løft, så er de uundværlige.

Skoen er opbygget med en højere hæl og en meget hård sål, hvilket sikrer dig de bedste sko til at udfører diverse VL øvelser, squat og generelt bare god teknik under tung træning.

Prisen er også et vigtigt element for mange mennesker, og her er denne sko helt perfekt. Det er ikke en af de billigste sko på markedet, men det er helt klar en af de sko, hvor du får mest for dine penge.

 

Crossfit og almindelig styrketræning

Siden Crossfit er blevet mere og mere populært i det danske land, så er vægtløftersko også blevet en stor del af scenen. Især Adidas AdiPower ser man i mange Crossfit centre rundt omkring i landet.

Grunden til dette er at Crossfit indeholder en masse af de olympiske løft, og derfor kan man får rigtig meget glæde af et par ordentligt vægtløftersko. De er ikke umulige at løbe i, men heller ikke de fødte løbesko. Til Crossfit er de dog ganske udmærkede at løbe i, da det typisk er en begrænset del af de forskellige træningsprogrammer.

Den forhøjet hæl giver som tidligere nævnt en bedre positur, som giver en større knævandring. Den større knævandring er med til at give en bedre bane, hvilket giver dig mere udbytte af Squats. Hvis man ikke er særlig smidig, så kan dette være en god måde at få mere ud af sin træning, og ens Squats.

Når du skal ud og vælge den rette vægtløftersko er det vigtigt, at du vælger en sko som passer dig godt. Adidas AdiPower er kendt for at have en rigtig god pasform hos de fleste mennesker, hvilket er en klar fordel.

Ulempen ved disse sko er, at de kun er lavet i mande-størrelser. De kan dog stadig bruges af kvinder, det anbefales dog bare at bestille et par størrelser mindre end, hvad man ellers bruger. På den måde er du sikret den bedste pasform.

Alt i alt vil vi sige at denne sko er helt perfekt til dig, som løfter tungt. Uanset om du er begynder eller på det mere øvet niveau, så er Adidas AdiPower den helt perfekte sko til dig. Den fås i forskellige designs, så du kan finde de sko, der passer bedst til din personlighed og dit outfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *