Menu

Tre alternative måder at komme i form på

Leave a comment

At komme i form er ikke altid lige nemt, og faktisk er det rigtig mange, som kører død undervejs, fordi lysten simpelthen forsvinder. Det er da heller ikke altid vildt sjovt at stå midt i et svedigt fitnesscenter, løfte vægte og høre på kvinder samt mænd, der stønner. Naturligvis er det virkelig sundt at få pulsen op i et fitnesscenteret, men er du til mere afdæmpet motion, som foregår ude i det fri, er der her tre alternativer, du nok ikke havde tænkt på.

Bliv frivillig fodboldtræner

Vil du ud i det fri og have noget motion, er frivillig fodboldtræner i den lokale klub faktisk en god mulighed. Dit hold træner typisk to gange om ugen, og har en kamp i weekenden. Det tager derfor lidt tid, men hver gang træningen står på, er det helt sikkert, at du også vil komme til at bevæge dig. Du er nok med til træningskampen, og du skal ligeledes fremvise de forskellige øvelser, hvorfor du nok skal få dig rørt. Derudover er det selvfølgelig et plus, at du bidrager til lokalsamfundet, og du har det nok sjovt samtidig med, at alt dette foregår, eftersom du træner nogle små energibomber.

 

Tag afsted på jagtrejse

Kan du lide at gå på jagt, er det oplagt, at du undersøger dine muligheder for spændende jagtrejser. Det er ikke bare din interesse, der nyder godt af det – nej, du kommer ligeledes til at få godt med motion samt vind i ansigtet. Når du er på jagt, kommer du med sikkerhed til at gå meget rundt, og det er med alt dit udstyr, hvilket gør, at du træner flere muskelgrupper. Desuden er du ude i naturen det meste af dagen, hvilket ligeledes er sundt for din krop. Hvis du vil se nærmere på nogle unikke jagtrejser, kan du klikke her. Det er en anderledes måde, men du vil få motion, mens du udlever din hobby.

 

Indgå et væddemål

Skal du motiveres til det yderste, er det en god ide, hvis du indgår et væddemål med en af dine kammerater eller et familiemedlem. Det gør hele oplevelsen sjovere, eftersom du naturligvis ikke vil tabe. Væddemålet kan være bygget op på mange forskellige måder, men typisk er det bare, at du skal have smidt nogle kilo inden en bestemt dato. Når først væddemålet bliver skudt i gang, skal du til at ændre livsstil. Tag trapperne i stedet for elevatoren, tag cyklen på arbejde og gå en tur af og til. Det kan lyde kedeligt, men er der et væddemål indblandet, bliver det pludselig meget sjovt, idet du jo skal have tørret smilet af den person, som ikke tror på dig.

At komme i form skal ikke være en sur pligt, og du kan benytte ovenstående råd, hvis det hele skal være lidt sjovere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *