Menu

Sundhed er mere end motion

Leave a comment

Når vi snakker om sundhed, har vi det med at fokusere på motion, men det er også vigtigt at tænke på ens psykiske sundhed.

Selvfølgelig kan de to ting sagtens hænge sammen, men her vil vi alligevel slå et slag for, at man ikke skal skræmme sine børn væk fra ting indenfor, blot fordi man husker tilbage på dengang, man selv var udenfor hele tiden.

 

Leg er vigtigt

Mennesker har brug for at lege, og det er især leg med andre som er vigtigt for os. Det gør os sociale, og det gør os gladere, når vi leger med andre.

Leg er ikke kun for børn. Når voksne går til fodbold eller spiller computerspil, så er der tale om leg, og det er grunden til, at vi godt kan lide at bruge tid på disse ting.

Det er vigtigt, at vi husker at lege. Hvis du har børn og ser dem lave noget, som du ikke forstår, så snak med dem og hør hvad de laver. Selvom de sidder med ipad’en kan det sagtens være, at de er i gang med at lege.

 

Teknologien er ikke farlig for psyken

Vi hører hele tiden historier om, hvorfor vi skal være bange for teknologi, men overordnet set  er der flere positive ting end negative ved teknologi.

Det har givet os mulighed for at være sociale med andre mennesker. Den slags gør det utrolig anvendeligt at være på nettet, og hvis vi tænker over det, så bruger vi næsten altid teknologi til at være sammen med andre mennesker.

Vi bliver gladere af at være sociale med andre mennesker og selvom det kun sker på internettet. Ofte er internettet en god måde at møde mennesker på senere hen og derved bliver det hurtigt til en fysisk møde.

 

Spil computer

Computerspil er generelt langt mere sociale og bedre for psyken end, hvis du ser film alene. Derfor er det egentlig lidt komisk, at folk er gået efter computerspil som den store skurk.

I dag kan man endda ende med at leve af at spille computerspil, men det kræver, at man øver sig og har det rette udstyr. Her kan det blandt andet anbefales, at man investerer i en gamer mus med lys.

Der er ikke noget bedre, end hvis du starter med en hobby, som gør dig glad og pludselig kan du leve af den.

 

Selvfølgelig hjælper motion også

Nu skal det ikke være sådan, at vi kun slår et slag for, at man ikke bevæger sig. Motion er både godt for fysikken og psyken, og det er også grunden til, at alle eksperter er enige om, at motion er godt for os. Motion giver dig mere energi og livsglæde i hverdagen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.