Menu

Start en sund livsstil

Leave a comment

Hvis du altid stiger utilfreds af badevægten, så er det tid til at skifte livsstil. Med en sundere livsstil kan du nemlig stille dig stolt op på badevægten.

Vi har inde på siden, samlet nogle gode råd til hvordan du nemmere kan komme i mål med dit vægt tab og kan på den måde stige stolt og højhelligt af badevægten derhjemme.

Byt de dårlige vaner ud

Det første man skal arbejde med når man vil tabe sig, er sine dårlige vaner. Det er nemlig først her man begynder at kunne se resultater.

Stop junkfood

Dårlige spisevaner er nemlig 8/10 af gangene grunden til, at man er overvægtig. Derfor skal man komme af med de usunde vaner, som f.eks. slik chips og junkfood.

Tag cyklen

En anden ting man kan gøre bedre, er de små ting i hverdagen. Det kan bl.a. være det transport middel man bruger til hverdag. Man bør f.eks. aldrig tage hverken bil eller bus, hvis det ikke er nødvendigt. Hvis det er langt væk, kan man godt tage bil eller bus, men er det inden for 7 km, bør man drage til grønnere alternativer.

Hvis det ikke er alt for langt væk, så burde man altid tage cyklen til at navigere rundt. Hvis det er tæt på, så kan du med fordel også gå til destinationen. Den fysiske motion kommer til både at øge kroppen forbrænding, derudover spare du også miljøet.

Lav en kostplan

Når det kommer til ens ernæring, så har det også en kæmpe påvirkning på dit vægttab.

Derfor er det meget vigtigt, at du ved præcis hvad du indtager. Det er meget vigtigt, at du kender til kalorie indholdet af produkterne, hertil hvor mange kalorier du burde indtage.

Derfor er det meget vigtigt, at man både får udarbejdet og holdt en kostplan vedlige.

Når du skal til at begynde et træningsforløb, så er det også vigtigt at huske 70% af træningen er ren kost.

Hold dig til et træningsforløb der virker

Hvis du skal til at smide et par kilo, så er det vigtigt du finder det træningsprogram, som passer bedst til dig.

Det er nemlig meget forskelligt hvordan du skal træne, det er alt efter hvilken træning du fortrækker, hertil hvilken træningsform der passer bedst til dig.

5 dage om ugen nede i centret

Hvis du er klar til træning, så er det vigtigt du husker, at for de bedste resultater så skal du ramme en muskelgruppe to gange på en uge.

Derfor kan du med fordel prøve træning som er to delt, så du kan fordele de forskellige muskelgrupper ud over de forskellige dage. Du kan tilmed med dette skema, stadig nyde to dage på sofaen.

Kosttilskud

Hvis du gerne vil have den bedste start, så kan du med fordel også overveje et kosttilskud. Med kosttilskud så sikre du hurtigere resultater hertil bedre resultater.

Du kan inde hos Only-approved.dk, finde lige de produkter som du mangler. Hertil kan du inde hos dem vælge hvilket mål du har, her kommer der så en række skræddersyet produkter til dette formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *