Menu

Smil med tænderne og glæd dig over din sunde mund

Leave a comment

Undgår du ofte at smile med tænderne, fordi du skammer dig over skæve eller misfarvede tænder? Så er du langt fra alene. Rigtig mange danskere er nemlig ikke spor glade for at vise deres tænder til verden, og de dagdrømmer derfor om at have flotte hvide tænder, som man ser hos mange af de kendte stjerner, som smiler stort på den røde løber.
Men det er muligt for alle at få et rigtig tandpastasmil, og igennem denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan komme til at smile med tænderne og stolt vise dine tænder frem. Det behøver nemlig ikke at koste spidsen af en jetjager, være smertefuldt eller ubehageligt. Du kan få en gratis vurdering hos en tandlæge lige her – https://tandlaegen.dk/horsens/sundhedshus/.

Hvad er fordelene ved at behandle skæve tænder?

Hvad er fordelen ved at få rettet sine tænder, og hvorfor vælger folk at få det gjort? Først og fremmest, så vælger folk at få rettet sine tænder, da de gerne vil vise dem frem, fremfor at gemme dem væk.
Men der er også andre fordele ved at få lavet et indgreb som dette. Dine tænder bliver mere lige, hvilket gør det meget nemmere at holde dem rene gennem tandbørstning og brug af tandtråd. På den måde er det mere simpelt at passe på sine tænder, således at de holder sig flotte i lang tid. Selve holdbarheden er også en kæmpe fordel, som er et resultat af retningen af tandstillingsfejl. Efter indgrebet kan du nemlig sagtens have en flot smil resten af dit liv.

Dette lyder jo alt sammen meget lovende. Flotte tænder, som er nemme at holde rene, hvem kunne ikke ønske sig det? I næste afsnit kan du læse mere om, hvordan det fungerer sådan helt lavpraktisk.

Hvordan fungerer retning af tandstillingsfejl egentligt?

Selve retningen af tænderne kan for det meste foretages på blot 12-16 uger, hvis der bliver anvendt en aftagelig skinne. Hvis man anvender en fastsiddende bøjle, så kan retningen dog tage op til 6 måneder. Der er forskellige fordele ved de to, og du kan med fordel tale med tandlægen om, hvilken løsning der er bedst for dig.
Inden tilretningen af tænderne begynder, så vil der blive taget nogle billeder af dine tænder, og det samme vil der blive gjort efter behandlingen. Derved har du et før og efter billede, som virkeligt kan vise, hvilke flotte resultater du har opnået gennem tilretningen af tænderne.
Som sagt, så er det ganske gratis at få en vurdering, som kan fortælle, om netop du kan få tilrettet dine tænder! Selve behandlingen er billigere end de fleste tror, og den fastsiddende bøjle er tilmed næsten usynlig. Det er altså nemt og billigt, så hvis du gerne vil have flotte tænder, som ikke er skæve, så er der ikke længere en eneste dårlig undskyldning! Du kommer ikke til at fortryde udgiften når du nyder dine hvide tænder i spejlbilledet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *