Menu

Skønhed og Botox?

Leave a comment

Fokus på udvendig skønhed er noget, der i den grad afspejler det 21. århundrede. Der er så meget fokus på hvordan man ser ud, at det for mange mennesker ikke blot nærmer sig det sygelige, men går så langt at folk dør af det.

Sunde idealer – hvor?

Sociale medier, mobning og en verden, hvor man konstant bliver bombarderet med åleslanke fotomodeller eller veltrænede mænd med sixpacks har skabt et skønhedsideal, som man overhovedet ikke kan leve op til. Det er urealistisk og vanvittigt, men alligevel er der millioner af mennesker, der konstant kæmper for opnå disse idealer. Hvad skal det ikke ende med?

Flere og flere unge kvinder og mænd får spiseforstyrrelser og psykiske nedture. På de sociale medier får de gang på gange bekræftet, at de skal tabe sig eller træne mere. For appelsinhud eller lidt løst maveskind er klamt, og man kan nærmest ikke tillade sig at have det.

Der er flere der er blevet mobbet så groft at de begår selvmord, alt sammen i skønhedens navn.

 

Stor udvikling indenfor Botox

En af de ting, som allerflest har taget til sig i de senere år er Botox-behandlinger. Behandlinger med Botox er, som alle andre kosmetiske og kirurgiske behandlinger, ikke uden sine farer og faldgruber. Dog er der de sidste mange sket en stor udvikling på området, hvorfor behandlinger med Botox i dag anses som værende ganske ufarlige.

Alligevel afholder mange sig stadig fra at få lavet behandlinger med Botox. Den primære grund er ofte, at man gennem årene har set alt for mange eksempler på mennesker, der får lavet den ene frygtelige behandling efter den anden. De ligner slet ikke mennesker mere, men plastikdukker.

sandheden omkring disse skrækeksempler er dog, at de deforme ansigter er produktet af et overforbrug af plastikoperationer.

Hvordan undgår man at ende sådan? Svaret er enkelt – drop de kosmetiske platikoperationer og brug Botox. Man kan sagtens få lavet botox der ser ordentligt ud. Her kan du lære mere om fordele og ulemper ved Botox og diverse skønhedsbehandlinger.

Generelt kan man sige, at når det kommer til Botox, så er lidt altid bedre. Lad være med at få sprøjtet for meget ind, for du kan altid komme tilbage og få mere. Det er også vigtigt, at man sikrer sig, at det er et ordentligt sted man får lavet det. Lad være med at gå på den billigste klinik, hvor de måske har fået ringe anmeldelser. Lav din research og fin en klinik, der har tilfredse kunder.

‘Alting med måde’ må være nøgleordet, når det kommer til skønhedsbehandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *