Menu

Skab sundhed i hjemmet med disse tricks

Leave a comment

Vi lever i en verden, hvor vi nemt kan blive smittet af diverse sygdomme. Derfor bør vi sikre os en dejlig sundhed for vores krop og psyke i hjemmet. Så vi altid kan have det godt der.

Undersøg dette først

Hjemme i boligen, er det en god ide først at undersøge, om husets opbygning er god nok. Så du ikke kan udvikle sygdomme fra dårlig bebyggelse. Dette kan du få en til at gennemtjekke for dig. Samtidig er det vigtigt, at vide isoleringen er god nok, så vi kan undgå for meget sygdom. Varme er utrolig vigtig i hjemmet, så vi ikke ender med at fryse og blive syge. En god forebyggelse af dette er et pillefyr, hvor man kan anvende gode træpiller fra stampemollen-traepiller.dk, så vi sikrer, vi ikke bliver syge på denne måde.

Maling og blomster skaber mere sundhed

Når du skal indrette, kan indretningen gøre meget for vores psykiske tilstand. For det første, så har farver en stor påvirkning af vores humør. Farven gul giver os en følelse af glæde, lykke og optimisme, hvorfor denne farve kan være rigtig god at male i rummene, hvor vi opholder os meget. Har vi en meget dyster farver, kan det også smitte vores humør.

Samtidig giver den grønne farve følelsen af sundhed, og det er ikke kun med malingen men også med grønne planter. Grønne planter renser nemlig luften i rummet. Her kan du anskaffe planter som Fredslinje, der er nem at holde og den ultimative ludtrenser. Den optager giftstoffer som formaldehyd, benzin, alkohol og acetone.

En anden slags plante du kan anskaffe for mere sundhed i hjemmet, er et paradistræ, som samtidig er allergivenligt og optager CO2 fra luften. Støv er med til at gøre os syge, hvorfor det kan være smart med en Guldranke, som tiltrækker støv og renser luften for kemiske giftstoffer som benzin og formaldehyd.

Den rigtige indretning afhjælper stress

Rigtig mange mennesker får stress i løbet af livet. Det kan du være med til at forbygge i din bolig. Hvis du indretter på den rigtige måde, bliver du ikke stresset, når du kommer hjem og kan føle dig godt tilpas. Hvordan indretter man så, på en måde der afstresser? Jo, du indretter minimalistisk. Sådan så det er nemt at holde rent og pænt. Rod i hjemmet kan ofte medføre rod i hovedet, hvorfor et rent hjem er godt for din psykiske tilstand.

Indret en fitness afdeling i hjemmet

Sundhed kommer ved, at vi spiser sundt og holder os aktive. Du kan anrette et hjørne i hjemmet med en yogamåtte og håndvægte, så du altid kan dyrke noget motion. Derudover er en god gåtur med til at holde dig sund og aktiv.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *