Menu

Sådan undgår du stress under en flytning

Leave a comment

Alle oplever at skulle flytte mindst én gang i livet. Det er altid en hård proces – både mentalt og fysisk. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du kan gøre det lidt nemmere for dig selv, så du minimerer den psykiske belastning.

Accepter at du ikke kan alt selv

Når vi skal flytte, gør vi det ofte hårdere for os selv, fordi vi gerne vil klare alting selv. Det er oftest et spørgsmål og penge, da der er meget at spare, når man selv ordner tingene, men til gengæld er det også hårdt. Hvis du gerne vil have, at din flytning forløber nemmere, bør du derfor overveje at uddelegere noget af arbejdet til professionelle.

Flyttemænd kan eksempelvis gøre flytningen meget nemmere og betyde, at den er overstået på få timer i stedet for hen over flere dage. I andre tilfælde kan det også være en god idé at betale sig fra noget af istandsættelsen af den tidligere bolig – dette gør sig især gældende, hvis der er langt mellem din tidligere og nye bolig.

 

Sæt selv din bolig til leje

Det er især økonomiske bekymringer, der stresser os under en flytning. Hvis du flytter fra en lejebolig kan du eksempelvis risikere, at du stadig er bundet til at betale husleje i mange måneder frem.

Udlejer er imidlertid oftest til at tale med og ser det ikke som et problem, hvis du selv finder en ny lejer. Dermed kan du spare mange penge uden at skulle bruge lang tid. Har du eksempelvis en lejebolig i Odense, vil det i mange tilfælde være mere end rigeligt at oprette lejligheden på Boligportalen under lejebolig Odense.

Kan du tage nogle gode billeder, er det bare et plus. Det samme gælder en god og sælgende beskrivelse af boligen. Fortæl om boligens gode vinkler og hvorfor du har været glad for at bo der.

 

Se fremad

En flytning kan virke som et maraton over et bjerg, men det er kun midlertidigt. Ofte er flytningen faktisk overstået ret hurtigt, og man synes ikke det var så slemt, når man ser tilbage.

Du kan gøre dig selv en kæmpe tjeneste ved at holde fast i dette, når du føler dig træt og energiforladt på grund af flytningen. Før du ved af det, sidder du i din nye bolig, og er klar til et nyt kapitel i dit liv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *