Menu

Sådan udfører du en sund og flot barbering

Leave a comment

Det er svært at udføre en perfekt barbering, og ofte efterlades ubarberede hår, bumser og skægpest. Med frygt ej, for der er hjælp at hente. I denne artikel får du nemlig fire gode råd, som gør din barbering både flottere og sundere, så din hud kan fremstå velplejet og glat – hver eneste dag.

Det rigtige barbergrej til mænd

Det første skridt på vejen til en sund og flot barbering, er det rigtige barbergrej. Det er nemlig vigtigt at du bruger det helt rigtige grej til din barbering, som tilmed let kan rengøres. Hos thirdfield.dk kan du finde et stort udvalg af gode og moderne barberskrabere, som alle giver dig forudsætningen for en vellykket barbering. Her kan du finde alt fra retro-skrabere i træ, til gode og eksklusive plastikskrabere, som du nok allerede kender.

Forbered huden

Forudsætningen for en perfekt barbering er forberedelse. Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste, at bruge en preshave, inden du går i gang med barberingen. Denne skal du med cirkulære bevægelser masserer godt ind i huden. Preshave er typisk en form for olie, og derfor også plejende og nærende for huden. Når du har gjort dette, kan du eventuelt koge noget vand, og derefter holde hovedet ind over dampen. På denne måde varmer du olien op, hvilket vil medføre den bedste virkning. Herefter skal du vente til olien bliver kold, og afslutte med barberskum. Og voliá – du er klar til at starte barberingen.

Barber kun med hårene

Under selve barberingen er der ligeledes en række forbehold, som bør tages. For det første skal du altid kun barbere med hårene. Selvom det virker lettere at barbere mod hårene, er det vigtigt at føle dette råd, da du eller kan opleve stor irritation efter barberingen. Derudover er det vigtigt at du strækker lidt ud i huden, imens du barberer. Dette gør nemlig barberingen lettere for dig, da huden bliver mere modtagelig overfor skraberen. For at opnå det bedste resultat skal du barbere tre gange det samme sted. På denne måde er du helt sikker på, at alle hårene er barberet, så du ikke risikerer et grimt og plettet resultat.

Luk porerne til

Når du er færdig med barberingen er det vigtigt at lukke porerne til. Smid en omgang kold vand i hovedet og skyl grundigt for snavs og barberskum. Du kan med fordel bruge en sprit eller aftershave efter barberingen, så du undgår at få bakterier i de åbne porer. Slut altid af med hudcreme. Det er ofte dette, sidste step i barberingen som man glemmer, og dette kan have konsekvenser. Hvis du døjer med uren hud på kinderne og hagen, kan det være fordi, at du glemmer at lukke porerne efter barbering. Hvis du husker at lukke porerne til, har du ligeledes større chance for at udgå skægpest. Husk også at vaske dine fingre inden du starter på barberingen – så undgår du ligeledes at disse bakterier skal ende i dine pore, og dermed ødelægge den glatte og fine hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *