Menu

Sådan forbedres dine færdigheder i det danske sprog

Leave a comment

Sprog udvikler sig hele tiden i forskellige kulturer og påvirker, at vi må forbedre vores sprogevner. Vi bruger sprog hver eneste dag til at kommunikere med andre mennesker og komme gennem dagens gøremål. Det danske sprog kan for mange udlændinge være en udfordring, at både tale og forstå. Selv mange danskere har svært ved at begå sig retvisende i det danske sprog og kan være udfordret på deres tale. Uanset om du er nybegynder eller i forvejen har kendskab til dansk, så kan det være på tide, at få opdateret dine sprogfærdigheder. Læs med her og få inspiration til at komme godt i gang med at blive skrap i det danske sprog.

Derfor er det danske sprog svært

Der er mange grunde til at dansk er svært at lærer. Det danske sprog kan være svært både at udtale og beherske grammatisk. En af grunde til at det danske sprog kan virke så udfordrende, kan især skyldes vores særskiltede vokaler som Æ, Ø og Å. For mange udlændige bliver det danske sprog svært at udtale, da det er fyldt med mange vokaler i alle ord. De mange vokaler gør det danske sprog sværere at udtale ordene på den rigtige måde. Forskere fra Aarhus Universitet har i en undersøgelse fundet frem til hvorfor det danske sprog kan være så problematisk at lære og det skyldes, at de danske ord er utroligt svære at udtale. Derfor kan det danske sprog også være svært at mestre og i det hele taget lære fra bunden.


Få hjælp til at blive skrap til dansk

Det kan være en god idé at forbedre sit dansk, uanset om du i forvejen har kendskab til sproget eller er nybegynder og skal lærer det fra start. Med større kendskab til de danske sprog kan man nemmere begå sig på dagligt plan og få nye relationer. Med et dansk kursusforløb kan du hurtigt få nye indsigter og kompetencer, som kan styrke dit daglige brug af det danske sprog. Med et dansk kursus kan du forvente at blive undervist af kompetente sprogundervisere, som har over 25 års erfaring med at lærer fra sig. Her kan man starte med at få en uforpligtende sprogsamtale og finde frem til hvilket behov og niveau du brug for at påbegynde. Der tilbydes flere kursusformer, hvor du både kan få enkeltundervisning eller tage det i en gruppe. Fordelen ved at vælge enkeltundervisning er, at du kan få en fleksibel undervisning der passer ind i dit skema. Fordelen ved gruppeundervisning er, at du kan udvikle dig i fællesskab med andre og I kan hjælpe eller øve jer sammen på at forbedre jeres sprogkundskaber. Alt dansk undervisning afholdes i Århus og tager afsæt i ens nuværende kvalifikationer, så der er plads til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *