Menu

Sådan får du det perfekte skæg

Leave a comment

Skæg er på mode igen, og det er endda også anerkendt i dag at have skæg selv i formelle sammenhænge. Så derfor vil vi i denne artikel se lidt nærmere på skæg og hvordan du plejer det, og hvorfor du skal have en skægtrimmer.

 

Bliv en skæg-magnet

Undersøgelser viser, at det rå look, som du får med skægstubbe, er noget der fanger det modsatte køn – kvinder elsker med andre ord skægstubbe, og det er fantastiske nyheder for alle mænd, for det er nemlig et rigtig nemt skæg at vokse og pleje.

Mange mænd har lidt skægpletter, hvilket vil sige, at skægget ikke vokser lige meget alle steder, hvilket giver et “plettet” og knapt så ønskeligt look, når de prøver at gro et fuldskæg. Et fuldskæg skal helst være tykt og tæt, og det sætter sine begrænsninger, hvis man ikke har så tæt en skægvækst.

Derfor er stubbeskægget den helt perfekte mellemvej, for det ser nemlig også flot og tiltrækkende ud, selvom du ikke har meget tæt skægvækst. Dine skægstubbe kan du holde styr på med en god skægtrimmer.

En skægtrimmer er anderledes fra en almindelig hårtrimmer på den måde, at den har et mere nænsomt og følsomt skær. Det betyder, at den er specialdesignet til den noget finere hud, vi har i ansigtet frem for andre steder på kroppen.

Et følsomt skær betyder også, at du mindsker din risiko for at få skægpest, og du gør også noget godt for din hud.

 

Sådan får du perfekte skægstubbe

Hvis du ønsker de perfekte skægstubbe, så er det vigtigt, at du investerer i den helt rigtige skægtrimmer. Der findes en hel masse forskellige på markedet i mange forskellige prisklasser, og du kan se et stort udvalg af skægtrimmere her. På siden finder du også en masse guides til at få det bedste skæg med din skægtrimmer, og du kan finde anmeldelser under hvert produkt, som kan hjælpe dig til at finde den helt rette skægtrimmer til dit skæg.  

Skægtrimmeren kan indstilles til at skære hårene i lige den længde, du ønsker, så det er en god idé, at du prøver dig frem med forskellige længder for at se, hvad der klæder dig bedst.

De fleste ender på en længde på mellem 3-5 mm for det bedste look, men det er også et godt tip at forsøge med flere forskellige længder i dit skæg. F.eks. Ser det oftest rigtig godt og sammenhængende ud, hvis du klipper dit overskæg lidt kortere end skægget de resterende steder i ansigtet, da de flestes overskæg har tendens til at være det tykkeste område og dermed godt kan komme til at dominere, hvis det har samme længde som det øvrige skæg.
Du finder et stort udvalg af skægtrimmere til alles budgetter, så der er ingen undskyldning for ikke at have et pænt skæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *