Menu

Sådan får du dine medarbejdere til at drikke mere vand

Leave a comment

Oplever du, at dine medarbejdere drikker langt mere kaffe end vand i løbet af en arbejdsdag? For de kaffeelskende danskere kan dette måske skyldes, at der er indlejret nogle vaner, hvor kaffekanden bare er lettere tilgængelig, og hvor der i løbet af en travl arbejdsdag simpelthen ikke er tålmodighed til at vente på, at den kolde hane bliver kold nok. Med det stigende fokus på, hvor vigtigt det er at drikke nok vand i løbet af en dag, kan det dog være nærliggende at foretage initiativer, der gør det lettere for dine medarbejdere at vælge vandet til. Det behøver nemlig ikke at være vildt besværligt at skabe incitament til at drikke mere vand. Med isterningemaskiner integreret på arbejdspladsen bliver det både lettere og sjovere at vælge vandet til. Forestil dig, hvad det betyder for dig? For det er da noget sjovere at få et iskoldt glas vand, end et, der er halvlunkent.

Hvorfor skal du investere i isterningemaskiner?

I dag er der stor fokus på sund livstil. Også på arbejdspladsen er sundhed blevet en væsentlig faktor, hvorfor flere arbejdspladser iværksætter initiativer, der gør det lettere for medarbejderne at tænke sundhed ind i deres arbejdsliv. Der er mange gode grunde til at bringe et vand-initiativ ind på din arbejdsplads. For lange arbejdsdage og krævende arbejdsopgaver er bare trættende for krop og psyke. Dette kan vand hjælpe på, hvorfor det giver god mening at investere i en isterningemaskine, der vil skabe incitament for medarbejderne til at drikke mere vand. For vand er bare så vigtigt. Se bare her engang:

 

Et velkendt fænomen for rigtig mange mennesker er den hovedpine, der indtræffer efter flere timers arbejde. Her er vand et fantastisk hjælpemiddel, idet det hjælper med at få de dunkende smerter til at forsvinde. Samtidig oplever mange, at det, sidst på eftermiddagen, kan være enormt svært at bevare koncentrationen. Trætheden begynder at melde sig efter en halvlang arbejdsdag. Men er der styr på væskebalancen, holdes hjernen skarp, og trætheden forhindres i at melde sig. Tænk over det et øjeblik, for det kan betyde, at dine medarbejdere arbejder mere effektivt fra start og helt til slut, hvilket vil skabe bedre resultater på den lange bane.

 

Isterningemaskiner: dyrt og besværligt?

Du tænker sikkert, at det er dyrt og måske også besværligt at skulle investere i isterningemaskiner. Det behøver det slet ikke at være. For med få klik på nettet kan du finde de/den isterningemaskine(r), der passer lige netop til din forretning og få den leveret helt gratis. Der findes desuden mange forskellige størrelser på maskinerne, så du ikke behøver at kæmpe med pladsmangel i kantinen. Der er samtidig flere forskellige modeller og dermed også forskel i, hvor mange kg. is, hver maskine producerer. Du er således ikke tvunget til at købe en maskine, der producerer is nok til en hel skole, hvis du blot har fire medarbejdere. Nu er det din tur. Læs mere her og find den maskine, der passer perfekt til dig.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *