Menu

Rejs og oplev verdenen

Leave a comment

Når du skal ud og rejse, så må du ikke glemme træningen. Det er her, at træningen virkelig giver pote, når man bliver ved med at træne på ferie og man så også bliver flot solbrun det er der man står skarpest og får de bedste feriebilleder. Hertil får du en guide med 3 steder du bør besøge i 2019, dette indbefatter solrige Thailand, det store æble New York og den nye billige destination Budapest. Det er alle tre steder hvor du får kvalitet for pengene og oplevelser for livet.
Læs mere omkring destinationerne herunder

En billig varm lang solferie

Hvis du skal til Thailand så kan man besøge mange forskellige steder, heri blandt Patong som er en god måde at besøge Thailand på. Der er mange turister i Patong og derfor er der også mange muligheder for turister, for eksempel gør det Patong lettere til gengængelig nu når der er mange fly til området.  men ikke for mange. Den mængde af turister der kommer, der har gjort det muligt, at få nogle gode priser på det ophold både med hoteller. Patong har en meget lang strand hvor der er lyseblåt vand og lyst fint sand.  Her kan man se mange hoteller langs stranden, som har mange aktiviteter at byde på, såsom dykker kurser og forskellige former for fitness hold.  Dertil er Thailand også en billig destination at tage til hvor mange ting som mad, massage og milkshakes kan koste helt ned til en tiendedel af hvad det koster i Danmark. Du kan finde dine rejsepriser på rejsepriser.dk.

Det store æble

Der er mange byer man kan tage til, heri blandt er der også byernes by. Det store æble er der hvor der sker rigtig mange ting kulturelt og hvor mange film er optaget. Der er mange vintagebutikker og lækre restauranter. New York kræser sig med sine høje skyskraber om den kæmpe store park i midten.
 Her kan man tage en løbetur i den store centralpark, hvor du kan bruge en eftermiddag på at se de lokale spille baseball, eller du kan løbe en tur rundt i parken.

Budapest er det nye

Når man skal finde en billig ferie, så er der mange ting der gælder, men det er grundlæggende to områder hvor du skal sætte ind hvis du ønsker en billig ferie. Det første der er gældende, er at du skal være ude i god tid, både hvis du ønsker billige flybilletter og billige hoteller. Du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du er ude i god tid.  Det andet er at du skal vælge nogen billige destinationer. De klassiske destinationer som Paris, London eller Berlin, er forholdsvis dyre destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt. Der er dog billigere alternativer som er lige så gode som de klassiske destinationer. Det er for eksempel blevet populært at tage til destinationer som Budapest. Denne by er der efterhånden mange der tager til grundet de billige flybilletter, det varme klima og de billige restauranter og hoteller. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter, hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner.

Tak for at du læste med. Jeg håber du er blevet inspireret til hvad den næste feriedestination bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *