Menu

Problemer med synet – briller forude?

Leave a comment

Har du problemer med at se langt? Eller måske at se alle detaljerne? Så kan briller være løsningen.
Briller er noget, som du formentlig skal gå med hver eneste dag, og derfor er det særdeles vigtigt, at du vælger et par, som lige præcis passer til dig.

Briller bliver på naturligvis en markant del af din stil, da de sidder centralt i dit ansigt, og er meget bemærkelsesværdige. Ja, brillerne kan endda sætte prikket over i’et på din stil, og gøre dig helt unik.

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at du får et par som passer dine øjne og mål. Men det næstvigtigste må være stilen, og her er optikere også udlært i at finde et par, som klæder lige præcis dig.

Alle muligheder står åbne
Det er vigtigt, at du finder en brille, som passer til din stil, personlig og ikke mindst dit ansigt. Har du et ovalt, rundt, hjerteformet, firkantet eller langt ansigt?

Hvis du er indehaveren af et rundt ansigt, burde du vælge en brille med lidt højde, eventuelt ’cateye’, som giver mere længde til dit ansigt. Har du derimod et mere firkantet ansigt, så burde du gå efter runde eller ovale briller, som giver et blødere udtryk. Udvælgelse af briller i forhold til ansigtsformer, kan du læse meget mere om på nettet, så du er sikker på at finde de rette.

Men hvad med farven?

Er du lys i hunden, eller mørk? Go-to-reglen er, at hvis du har en kølig hudtone, burde du gå efter en kølig farve til dine briller, og har du en varm hudtone burde du ligeledes gå efter en varm farve.

Du kan tillade dig at lege lidt mere med de kraftige farver, hvis du har en mørk hudtone, da de vil stå flot i kontrast til din hudfarve. Til de lidt mere lyse hudtoner, er det især de naturlige farver, som vil klæde dig allerbedst.

Mange ser det som en trist nyhed, når de får beskeden om, at de skal bære briller. Men vælger du det rigtige par ud fra din ansigtsfacon, hudtone og meget mere – så vil det faktisk gøre noget helt unikt for dig og din stil. Du vil med stor sandsynlighed elske at gå med briller, og har du engang imellem brug for en pause? Så kan du naturligvis blot vælge kontaktlinser til en afveksling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *