Menu

Den perfekte julegave til kæresten

Leave a comment

Det er aldrig nemt at finde den perfekte julegave til den, som man holder af. Uanset kønnet, så er det noget som man gerne vil gøre ordentligt. Men vi kender nok alle sammen, det at have en lidt kræsen kæreste, der er meget bevidst om hvad han/hun gerne vil have. Derfor kan det være ekstra svært at finde den helt rigtigt pakke at lægge under træet den 24. december.

Men frygt ikke, for her kommer der en smule inspiration, som måske kan hjælpe med at finde de perfekte julegaver til de kræsne kærester, som vi trods alt stadig elsker så højt.

Gaven til hende

Hvis du har en kræsen og modebevidst kæreste, kan det aldrig være en dum ide at købe noget lækkert tøj til hende. Forudsat at du naturligvis ved hvad hun kan lide, for ellers kan det gå grueligt galt. Men finde bluser, kjoler og dets lige er noget hun næsten altid vil elske.

Ellers kan du købe en flot designertaske eller måske et par sko. En af de store ting for tiden er japanske Toga Pulla, der på kort tid har formået at skabe en masse røre i andedammen, med sine flabede, men stilbevidste støvler. Det kunne måske være en ide til den kræsne kæreste, der ønsker sig noget lidt anderledes, men alligevel sikkert.

Gaven til ham

Fyre vil gerne lade som om de er så enkle væsner, der aldrig kunne finde på at være besværlige eller kræsne. Men faktum er, at der ikke er den mindste forskel på mænd eller kvinder på det område. Så hvad giver man en kræsen fyr?

Et slips kunne altid være en god ide, til de gange hvor det endelig lykkes en at få ham i skjorte. Ellers kunne man give ham flotte sko, et nyt ur eller måske et pænt bælte.

Hvis han er en smule metroseksuel kunne man satse, og give ham et gammeldags barbersæt. Men sæbe, barberkost og en rigtigt gammeldags barberkniv. Det er noget der kræver en smule tilvænning, men på den anden side får man aldrig nogensinde en barbering så tæt og god som den.

Giv fra hjertet

Uanset hvad ud vælger at give din kæreste, så husk at den skal gives med hjertet. Hvis de føler at du har gjort dit bedste og ud af et godt hjerte, så vil de elske dig for det, uanset hvad du så giver dem. Glædelig Jul.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *