Menu

Pas på dine fliser

Leave a comment

Sundhed kommer ikke kun indefra, det udspringer også fra det miljø vi befinder os i. Det er derfor vigtigt, at ens bolig er ren og pæn. Ikke kun indvendigt, men også ude på. Dette vil være med til at mindske, det eksterne pres, der kan komme ubehandlede fliser, tagsten og plankeværk. Det er derfor vigtigt, man husker at investere lidt tid på de steder, hvor alger og andet skidt kan forekomme. Derfor kommer der en hurtig guide til, hvor og hvordan man kommer dette eksterne problem til livs.

Hvordan renser man sine fliser?

Alger er dog ikke kun grimme, de er også direkte skadelige for fliserne, da de lader vandet trænge ind, hvilket i sidste ende leder til frostsprængninger. Så det er vigtigt at man får behandlet sine fliser, hvis de begynder at se en smule medtagede ud.

Mange har sikkert prøvet den gamle løsning, hvor man går amok med en højtryksrenser. Det kan også være ganske effektivt, men det tager også en pokkers tid, og der er ikke sket nogen forebyggelse mod nye alger.

Efter den grundige rensning, skrubben og hvad man nu ellers har fundet på, kan man forsøge med noget algefjerner fra supermarkedet eller lignende. Det er dog ikke altid at det giver nogen speciel effekt, eller i hvert fald er der stor fare for at virkningen er kortvarig.

I sidste ende kan man risikere, at man har spildt en masse penge og besvær, på noget som i sidste ende ikke har den store effekt.

Hyr en professionel

Hvis man vil undgå at slide sig selv op uden grund, bør man i stedet tage kontakt til en professionel, der kan komme og gøre arbejdet ordentligt første gang. Det koster naturligvis lidt, men det er noget der betaler sig i sidste ende, hvis man kan slippe for at skule lægge nye fliser.

Ved at anvende professionelle fagfolk. Er det vigtigt at søge de fagfolk, der ikke anvender skadelige stoffer. Dette er både for dit eget helbred, men også for din grunds sundhed. Dette er igen med tanke på, at et skadeligt miljø også påvirker os negativt.

Men hvis du vil have ordnet dine fliser, skal det til at være, for sæsonen for alge-fjerning nærmer sig med hastige skridt, og hvis det skal være flot til sommer, hjælper det ikke noget at udsætte det for meget.

Algefjerning er en proces, der helst skal finde sted under de helt rigtige forhold, så hvis du har bestilt tid til en rensning, kan du risikere at firmaet skubber det et par dage, så vejret er optimalt til arbejdets udførelse. Dette er helt og aldeles for din egen skyld, så du ikke ender med at betale for en algefjerner, der alligevel ikke leverer det ønskede resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *