Menu

Pas på din ryg – den skal holde hele livet

Leave a comment

Der er flere og flere danskere, der er begyndt at døje med dårlig ryg. Det er nærmest ved at udvikle sig til en folkesygdom. Tidligere var dårlig ryg nogen som man forbandt med håndværkere eller andre, der besad fysisk krævende jobs, men faktisk viser det sig, at det i næsten lige så grad rammer de, der har stillesiddende jobs.

Der er nemlig alt for mange, der går på kompromis med deres ryg og derfor sidder på dårlige stole, og ved borde der er indstillet forkert. Det er en dødssynd for den, der gerne vil passe på sig selv, og faktisk burde det være noget som arbejdstilsynet burde slå hårdt ned på.

 

Ikke kun på jobbet

Det er dog ikke kun på jobbet, at vi er slemme til ikke at passe på os selv. Det gælder i lige så høj grad, når det kommer til vores valg af senge. Der er en grund til at mange møbelforretninger eller store detailhandler kan slippe afsted med at sælge en dårlig boksmadras til 800 eller 1000 kr. Danskerne er ligeglade med deres ryg og nakke til trods for, at vi tilbringer mange timer liggende i sengen hver eneste dag.

Det skal bare være billigt, og så kan man altid få en ny ryg når den gamle er ødelagt. Nåh nej. Det kan man ikke. Ryggen skal holde hele livet, så derfor er det altafgørende at den bliver passet på. Fornuftigt fodtøj, ordentlige møbler og frem for alt en sund seng er de vigtigste elementer til at holde sin ryg rask.

 

Den rigtige seng

Når man skal vælge sin nye seng er det vigtigt, at man sætter sig ned og vurderer ens behov. Skal det være en elevationsseng eller ej. Hvor meget man vejer har også stor indflydelse, faktisk bør det nok være det, der har størst indflydelse på ens valg af seng.

Er man til den lidt tungere side, skal man være en fast madras med multipocketfjedre, der kan give den optimale støtte og support til ryg og nakke. Hvis man derimod vejer under 75kg, bør man vælge en medium madras med almindelige pocketfjedre.

Det kan unægteligt være noget af en jungle at finde rundt i. Men heldigvis kan man gå ind på Bedre Nætter, og læse alt hvad man har brug for at vide. Bedre Nætter er danske kvalitetssenge til de danske forbrugere. Se hvad de kan tilbyde dig på www.bedrenaetter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *