Menu

Ønsket om at få børn

Leave a comment

Det ligger dybt i menneskets natur at videreføre sine gener. Når man får børn, udtaler mange nybagte forældre, at det den største gave i livet, så hvad enten man er i et forhold, gift eller alene kan man have ønsket om at få et barn.

I dagens Danmark kan man få hjælp til at få et barn, uanset om man har en kæreste, er lykkelig gift eller er alene.

Hvad kan en fertilitetsklinik hjælpe med?

En fertilitetsklinik, hvor ordet fertilitet stammer helt tilbage fra det latinske fertilis, som betyder ’frugtbar’, som omhandler forplantningsevnen. En fertilitetsklinik kan undersøge, hvis man er i et forhold, hvorfor kvinden ikke bliver gravid, hvor svarene kan variere fra par til par. Nedsat sædkvalitet, kvindens æg vil ikke tage imod sæden eller et helt tredje svar, hvor en fertilitetsklinik kan besvare disse spørgsmål og komme med en løsning på problemet.

Derudover hvis man er ene kvinde eller et lesbisk par og ønsker et barn, men af gode biologiske grunde ikke kan få et barn, kan en fertilitetsklinik hjælpe med at opfylde kvindens drøm med donorsæd. Her vil klinikken benytte sig af insemination, reagensglasbehandling eller bruge ægdonation, hvis det ikke er muligt at producere æg af tilstrækkelig kvalitet.

Udenlandsk eller dansk klinik?

Der er mange forskellige klinikker som kan hjælpe med at opfylde sin drøm, privat og offentligt såvel som udenlandsk og i Danmark. Der eksisterer absolut gode og sikre klinikker uden for de danske grænser, men hvis man skal til samtale og få taget prøver over flere omgange, vil det logistisk være nemmest at benytte sig af en dansk fertilitetsklinik. Udover logistikken kan det også skabe en sikkerhed og trygge rammer at få foretaget en fertilitetsbehandling i Danmark, da kommunikation og forståelsen af hvordan hele forløbet skal foregå, kan være nemmere at forstå.

 

Sikre hænder

Om man skal have tjekket sin storetå for smerter eller blive undersøgt for muligheden for at have få et barn, er det altid betryggende at være i gode og sikre hænder. Det er sjældent rart at være uvidende omkring hvad der skal ske hos lægen eller i et forløb, når det omhandler ens velvære eller kommende barn. De sikre og professionelle hænder sørger for, at processen forløber med tilstrækkelig information, hvor man bliver taget hånd om hele vejen igennem. Størstedelen af mennesker ønsker at få et barn, men hvis det ikke er muligt igennem de naturlige veje, så vil en fertilitetsbehandling kunne hjælpe med at opfylde denne drøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *