Menu

Noglegange skal du give slip

Leave a comment


De fleste af os tænker meget over, hvad vi spiser, og hvor ofte vi træner. Der er som sådan ikke noget galt med at passe på sin krop, men hvis det tager overhånd, risikerer vi at blive afhængige og i værste tilfælde kan vi ende med at få en depression, fordi vi ikke kan nyde livet.

Derfor er det vigtigt, at du nogen gange giver slip og glemmer din kost og træning. Det betyder ikke, at du skal gå all in, men det er fint, at du spiser en burger eller drikker alkohol en gang i mellem. Der er mange forskellige ting, du kan lave for at give slip, og du ved sikkert allerede, hvad du savner. Alligevel får du her nogle råd til, hvad du kan lave for at træne i at give slip og nyde.

 

Nyd dit fredagsslik

De fleste kender fredagsslik konceptet fra dengang, de var børn, eller måske giver du allerede fredagsslik til dine børn. Hvis det er tilfældet, bør du sætte dig ned og spise slik med dine børn.

Der sker ikke noget, hvis du hver fredag spiser noget slik, og hvis du gør det sammen med din familie, er det en god måde at nyde hinanden på.

Hvis du ikke kun gider spise slik, kan du overveje at skære en masse frugt ud, da det altid er populært blandt børn. På den måde får du både noget sundt og usundt, og så føles det ikke som om, at du er faldet igennem.

 

Drik en god rom med vennerne

Du skal ikke være bange for at tage en sjus eller en bytur sammen med vennerne. De fleste af os nyder den slags aftener, da man altid har det sjovt med sine veninder og venner.

Det er sådan set underordnet, hvilken type alkohol du vælger. Det vigtigste er, at du vælger noget, som du synes smager godt. Det kan anbefales at købe en god rom, da det passer til det meste.

Det kan blandes med cola og drikkes som en simpel drik, eller du kan også lave en række fancy cocktails med rom. Der findes en lang række forskellige slags rom på markedet, og du kan se en masse af dem her.

 

Spis junkfood

Dagen efter din bytur med vennerne kan du overveje at spise junkfood. Med alvorlige tømmermænd, kan du alligevel ikke overskue og stå og lave mad, og så kan det være rart at tage en afslapningsdag på sofaen.

Hvis du har børn, vil de også elske sådan en dag med dig. De ved ikke ,at det er, fordi du var på druk dagen inden.

Om mandagen kan du så igen begynde at tænke over sunde madvaner og træning. Husk at livet skal leves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *