Menu

Når ”trafikuheldet” er ude

Leave a comment

Hver eneste år sker der over 10.000 uheld i trafikken. Det er et ganske højt tal, som vi virkelig bør gøre en indsats for at få sænket. Der bliver konstant lavet nye tiltag, der skal mindste antallet af ulykker, enten med justering af fartgrænserne, placering af fotovogne og meget andet.

Heldigvis er der kommet mere fokus på at træne unge bilister. Dette sker i form af den nye kørekorts alder. Ved at give 17årige lov til at køre bil, under strenge regler, får de en mulighed for at blive rettet til og dermed være bedre rustet til at køre bil selv, når de fylder 18 år.

Der sker uheld og det kan vi ikke forhindre. Skulle uheldet være ude og du bliver involveret i en trafikulykke, er det vigtigt at du holder hovedet koldt, og sørger for at få styr på nogle væsentlige ting.

Er der personskader?

Først og fremmest skal man sikre sig at der ikke er nogen, der er kommet til skade. Er der det, bør man øjeblikkeligt ringe 112, og få den rette hjælp til ulykkesstedet. Det kan godt være at man ikke umiddelbart, synes at der er sket nogen skade, men der kan være indre blødninger, ryg og nakkeskader som først gør sig gældende senere og mange andre små ting, som man ikke opdager fordi man er fuld af adrenalin.

Snak med de andre involverede

Sørg for at få snakke med de andre involverede, og så fastlagt hvad der skete og hvordan man fortsætter derfra. Man skal huske at udveksle forsikringsdata, så alle har de ting som de skal bruge. Det hjælper ikke noget at være tilbageholdende, da det bare kan koste en penge i sidste ende. Gå aldrig hver til sit, før der er orden på forsikringen, eller uden at have fået kontakt oplysninger til modparten. Hvis alle er interesserede i at få en ordentlig løsning på sagen, så skal det nok gå alt sammen.

Kom på skadestuen uanset hvad

Selv hvis du ikke føler at du er kommet ilt skade, så tag på skadestuen og få meldt ulykken. Bliv tjekket ganske hurtigt, så man ikke senere kan komme og sige at du ikke søgte læge. Ring til din læge dagen efter og kontroller at det er registreret i systemet. Det er sket at den slags er blevet glemt og har kostet patienten dyrt.

Skulle de vise sig at du er kommet til skade, bør du straks kontakte en erstatningsadvokat, der kan hjælp dig med diet videre forløb. Det er vigtigt at have juridisk assistance, da man kan ende med at få ganske betydelige erstatninger, hvis man har taget varig skade. Klik her og få kontakt med Danmarks dygtigste erstatningsadvokater, der er specielt dygtigt til trafikuheldsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.