Menu

Når du har brug for en akut tandlægetid

Leave a comment

For det meste er det heldigvis sådan, at vi kun går til tandlægen hver 10. måned, hvor vi får checket op på vores tænder. Men nogen gange sker det, at vi har brug for en akut tandlæge. For hvis du pludselig brækker en tand, kan du ikke bare vente med at få det ordnet, og du har brug for hurtigt at komme til tandlægen.

Det er stort set altid en mulighed i større danske byer, da mindre tandlæger på landet ikke har mulighed for at tilbyde det, fordi det er ressourcekrævende at holde åbent, for der bliver nødt til at være en tandlæge tilknyttet.

Hvis dit uheld er sket på Sjælland eller nær København, så kan I tage til en akut tandlæge på Amager. Du kan se mere her. Fordelen ved Amager er, at der er super let adgang med motorvejen, eller hvis du bor i København med offentlig transport. På den måde kan du få behandlet dine tænder, lige når du har brug for det.

 

Hvad kan vente?

Hvis du føler, at noget gør så ondt, at du ikke kan lave noget, og du føler, at du bør tage til akut tandlæge, så bør du ringe. Hos tandlægeklinikken kan de altid tage stilling til, om det kan vente, da de spørger dig ind til, hvordan du har det, og hvad der er sket.

Hvis du er faldet og slået tænder ud, så er det ret tydeligt for dig, at du ikke kan vente med at gå til tandlægen, og her er en akut tandlægetid dit bedste bud på behandling. For hvis du har et uheld fredag aften, så kan du ikke vente til mandag morgen med at komme til tandlægen, og selv hvis du kunne, har de ikke nødvendigvis nogle tider, som du kan.

I helligdagsperioder er det endnu værre, fordi du kan være uheldig, at der her går flere dage, før du kan gøre noget. Du kan se det på samme måde, som hvis du havde akut sygdom, her ville du også tage på skadestuen. Der er nogle ting, hvor du bliver nødt til at blive behandlet med det samme, fordi du er i så meget smerte.

Det er da også grunden til, at vi vil anbefale, at du altid starter med at ringe til en akut tandlæge, hvis du har problemer, og så kan I sammen finde ud af, om du kan vente, eller du skal i behandling med det samme. For dig selv vil det nok for det meste være rart at få det ordnet med det samme, da der er en grund til, at du har ringet til tandlægen.
Men det kan være en smule dyrt, hvis du skal behandles med det samme, og derfor bør du altid lade tandlægen afgøre det for dig, da tandlægen er eksperten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.