Menu

Lev sundt og bo godt

Leave a comment

De fleste vil gerne leve sundt det er dog de færreste som helt ved hvad det indebærer. Det er også mere en definitionssag, hvad man synes der er at leve sundt. Det er også i hvilken grad, man lever sundt. Man kan leve lidt sundere end man plejer ved at spise lidt mere grønt, og så kan man omlægge hele sine kostvaner og trænings vaner. I denne artikel handler det om at ændre kostvaner med kostplaner og nye trænings vaner. Man kan dog tage det med fra artiklen man ønsker, det behøver slet ikke være det hele, mere bare det som passer til dig.

Du kan træne både dine muskler, hvor du enten kan træne hele kroppen på en gang, eller du kan dele kroppen op i flere dele per træningssession. Det kan for eksempel være ben, mave og skulder den en dag. Hvor den næste dag kan være bryst og biceps og den tredje dag kan være triceps og ryg.  Den måde at træne ryggen på hedder 3 split. Du kan også dele kroppen op i to, her kaldes det for 2 split i stedet. Du kan også vælge at træne hele kroppen på en gang. Det gør at du får trænet de større muskler flere gange, men at du ikke får trænet de mindre muskler.

Du kan også leve sundt ved at spise sundt. Der kan man spise sundt mad generelt, og lade være med at spise så meget usundt som slik, chips og kager. Man kan også lave en specifik kostplan, hvis man går efter et specielt mål. Det kan for eksempel være, at man gerne vil tabe sig lidt inden sommeren, eller at man gerne vil opbygge mere muskelmasse. Her kan en kostplan hjælpe rigtig meget, for man siger at hvis man har et mål som for eksemkel at opbygge muskelmasse, så er 30 % af det træning og 70 % kost. Man kan finde en kostplan bare ved at søge på Google. Men man kan også få lavet en kostplan af en professionel. Her kan diætisten eller den personlige træner lægge en person kostplan som tager udgangspunkt i netop dit behov. Dertil kan kostplanen udarbejdes, så den netop passer til din dag, for eksempel hvis du arbejder meget, så kan det planlægges, så du kan spise noget småt ind i mellem på arbejdet. På den måde kan du stadig leve sundt selvom du er på farten.

Når du har det godt i kroppen, så har du det mange gange også godt i hovedet. Det kan dog fylde meget hvis du ikke har en fast bolig at bo i eller hvis du har problemer med boligsituationen. Det er derfor rigtig vigtigt hvis du overvejer at købe bolig, at du får en erfaren boligadvokat. Når en bolig skal sælges, så har sælgeren en ejendomsmægler, som arbejder for at få det bedste ud af aftale om købet til sælgerens fordel. Men der er ingen der tilgodeser køberens interesser. Derfor er det vigtigt at du hyrer en bolig advokat hvis du skal være køber af en bolig, da boligadvokaten, tilgodeser dine interesser, og hjælper dig med det juridisk omkring selve købet af bolig. Boligadvokaten sørger derfor for at du ikke bliver snydt.   

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret at leve en sundere og finde en boligadvokat hvis du skal købe bolig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *