Menu

Kvit cigaretterne en gang for alle

Leave a comment

Nogle undrer sig over, hvordan det stadig er tilladt at ryge tobak i året 2017. Det har ingen sundhedsmæssige fordele, der er uden sammenligning den mest dødbringe last, vi overhovedet har, og det mange mener, det er en ucharmerende vane. Hundredtusinder af mennesker dør af rygningens følgesygdomme hvert eneste år, men alligevel tøver regeringer verden over med at forbyde det. For der er mange penge i det og de inkarnerede rygere kæmper med næb og kløer for at bibeholde deres ret til at fortsætte med rygningen.

En rigtig usund vane

De seneste år er der flere og flere, der er gået over til e-cigaretter eller ”vaping”. Dette er et alternativ til almindelig tobaksrygning, hvor man simpelthen indhalere damp med forskellige tilsætningsstoffer. Det er ingenlunde så usundt som tobaksrygning men er stadig en vane, som man ikke bør begynd på, hvis man kan undgå det.

Rygning er og har altid været dødbringende, uanset hvordan man ser på det. Det er ildelugtende, usundt og hører bare ikke til i det 21. århundrede ifølge manges mening. Du kan tage ansvar for dit eget liv og dit helbred og lægge de cigaretter på hylden en gang for alle. Du kan hjælpe med at gøre verden til et sundere sted, hvor dine børn ikke risikerer at falde i samme fælde og samtidigt spare rigtig mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *