Menu

Kosmetiske indgreb for næseoperation og hårtransplantation

Leave a comment

Kosmetiske indgreb har haft en stigning de sidste år, hvor det er blevet mere almindeligt at få lavet et kosmetisk indgreb, hvis man ikke er tilfreds med sit udseende. For nogle kan det være at man er begyndt at tabe håret i en ung alder, som kan medføre et slag på selvtilliden eller man måske ikke føler sig klar til at være skaldet. Det kan også være man som yngre kom alvorligt til skade med næsen og derved har en skæv skillevæg eller man ønsker en anden form på sin næse.

Hårtransplantation i sikre omgivelser

De fleste personer kender en som i en ung alder er tyndhåret eller endda helt skaldet, hvor personen prøver at gemme dette under hovedbeklædninger, så som kasketter eller andet. Det kan have en stor indflydelse på en persons selvtillid og deres generelle selvopfattelse, hvis de kan se hvor det bærer hen med deres hårvækst, uanset alder. Det kan såvel have indflydelse på en ung 20-årig som det kan på en herre på 45 år, som ikke føler sig tilpas uden sit hår på hovedet. For at komme dette til livs findes der piller, cremer og andet for at kæmpe mod dette, men dog vil en hårtransplantation kunne give det fulde resultat. Hårene tages fra andre steder på hovedet, hvor hårene er resistente overfor skaldethed og derfor vil hårsækkene fortsat producerer hår efterfølgende. Der vil ikke være store smerter forbundet med hårtransplantation, da man er bedøvet under hele forløbet, dog kan der være stramninger i nakken efterfølgende, grundet hårsækkene er brugt derfra. Det tager normalt 6-8 timer at få udført en hårtransplantation og man kan derfor tage hjem efter operationen.

Skæv næse fra gammel skade eller træt af næseform

Nogle mennesker har genetisk arvet en næseform, som de ikke finder charmerende eller passende til deres krop og hovedform. For at ændre på denne næseform eller skæve næse, kræves det et kosmetisk indgreb, da det er umuligt selv at ændre på dette. Ved dette kosmetiske indgreb bliver der foretaget en næseoperation, som giver dig den reparation eller ønskede form af din næse. Der er lidt større smerter efter en næseoperation end med en hårtransplantation samt hævelser medfølger også med en næseoperation. Efter en næseoperation vil man blive observeret et par timer på klinikken, hvor man formentlig efterfølgende kan tage hjem. Hævelse og smerter vil være som følge af næseoperation, hvor hævelsen vil aftage efterhånden i løbet af 14 dage. Mod smerterne vil du få en guide til hvad klinikken anbefaler at man tager, for at dæmpe dem mest muligt. Inden man bliver udskrevet efter operationen, vil man få tid til kontrol efter 7-14 dage, for at få fjernet siliconeplader og næseskjold, som er brugt efter operationen.

Bliv tilfreds med dig selv

I bund og grund omhandler disse kosmetiske indgreb at du som person, bliver tilfreds med dig selv og hvordan du ser ud. Det er ikke forkert at få foretaget et kosmetisk, tværtimod, det kan forbedre din selvtillid og skabe en større tilfredsstillelse af dig selv og dit udseende. Nogle mennesker kan have den holdning, at det er forkert at få lavet indgreb, dog viser statistikker at flere får lavet disse indgreb og det det bliver mere og mere alment, at have fået lavet noget kosmetisk på sin krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.