Menu

Klar massagen selv og helt uden en massør

Leave a comment

Kunne du godt trænge til en omgang massage efter en hård træning eller en lang arbejdsdag? Du kender det sikkert – at ens muskler kan blive godt ømme efter en effektiv træning eller en lang arbejdsdag, hvor du har brugt det meste af dagen på at sidde på en kontorstol bøjet over tastaturet. I så fald har din krop og dine muskler sikkert rigtig godt af en grundig omgang massage. 

Dog kan det godt ende med at blive lidt dyrt, hvis man hver gang skal have behandlingen af en massør. Derfor kan du klare massagen helt selv fra dit eget hjem.

Hvad opnår du ved at klare massagen hjemmefra?

Ordner du massagen derhjemme i stedet for at gå til en massør, kan du først og fremmest spare både penge og tid. 

Det er som regel ikke helt billigt at få en massage af en udlært massør – og specielt ikke, hvis du har brug for behandling mere end en enkelt gang. Derfor bør du klare massagen derhjemme og spare penge. 

En anden god grund til at foretage massagen i dit eget hjem er, at du sparer tid. Du skal hverken fragte dig selv til eller fra massørens klinik. Du kan blot komme direkte hjem fra træning, arbejde eller et helt tredje sted og få ordnet massagen med det samme.

Vælg det rette udstyr

Som regel er det nemmest, hvis du har en anden person til rådighed, der kan give dig en god massage. Dog er det også muligt selv at foretage massagen, hvis du ellers har det rette udstyr. 

Du kan eksempelvis vælge en massagepistol, som via vibrationer hjælper med at massere dine ømme muskler. Vibrationerne fremkalder den såkaldte ”Golgi senerespons”, hvilket skaber en refleks, der får musklerne til at slappe af. 

Hvad kan en massagepistol hjælpe dig med?

Overordnet set kan en massagepistol hjælpe dig med lindring af smerter. Derudover kan den løsne muskler og opnå en større blodgennemstrømning. Massagepistolen kan hjælpe dig med:

  • Frigøre og reducere lakat
  • Hjælpe med muskelrestitution
  • Forbedre blodgennemstrømningen i stramme muskler
  • Smertelindring og muskelømhed

Massagepistolen – perfekt til selvmassage

Hvis du ikke har andre til at hjælpe dig, bør du investere i en massagepistol. 

Find en massagepistol her, så du nemt kan opnå en grundig og dybdegående massage helt selv. Den er nem at håndtere alene, men du kan selvfølgelig også få andre til at give dig en massage med massagepistolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *