Menu

Hvor i verden skal du rejse hen?

Leave a comment

Når man skal ud og rejse, så kan der være mange steder, man kan tage hen afhængig af, hvad man gerne vil have ud af ferien. Her får du tre bud på steder, du kan tage på ferie, hvis du gerne vil ned til varmen og samtidig leve billigt og spise god mad. Du kan også tage til en stor storby, hvor der er meget at se, og hvor der altid er puls og mange spændende vintage butikker og dertil mange gode restauranter.

Læs mere her om destinationerne Thailand, New York og Budapest.

Thai mad i Thailand

Skal I til Thailand så er det godt sted at starte i Patong Beach, her finder du en del turister som gør det mere til gengængelig at komme derhen, men det gør det også mere turistet, det gør at  få nogle gode priser på det ophold både med hoteller og fly. Dertil så har byen en over 3 km lang strand med lyseblåt vand og lyst fint sand. Langs stranden er der man flotte hoteller i mange forskellige prisklasser. Der er mange kurser og aktiviteter på stranden som for eksempel dykkerkursus, cocktailkursus og fitnesshold., så man ikke kommer til at kede sig. Thailand er som mange andre lande i østen et billigt land hvor man kan køre en masse til til billigere penge end i Danmark. Du kan for eksempel købe en smoothie eller en milkshake for under 10 kr. og en 1 time kropsmassage får 1/10 del af hvad det koster i Danmark. Det er en af de store fordele ved at reje til Thailand.

Man kan også slappe af på stranden og bare slappe af, eller man kan tage en tur i poolen på hotellet. Her kan I se Bond øen, hvor en af James Bond filmene er blevet optaget. På speedbådturen kan du også se aber ved en af øerne men man skal ikke røre dem da de kan have rabies. Du har også mulighed for at snorkle med fisk, hvis du har en guide med som, ved hvor de gode snorkle steder er. Du kan finde rejsepriser til Thailand på nettet.

Byen der aldrig sover

Du kan også vælge at tage til New York. New York er det store æble. Her kan shoppe i alle de store butikker eller finde mange vintagebutikker. Du kan også tage en løbetur i den store centralpark, hvor du kan bruge en eftermiddag på at se de lokale spille noget baseball, eller du kan løbe en tur rundt i parken og se de mange forskellige mennesker. I kan også gå en tur hen over Brooklyn bridge så du får set begge sidder af broen. Eller bare nyde en god omgang pandekager på en dinner i byen.

Det nye

Der er nogle ting,  man skal tænke over når man skal finde en billig ferie.. Den ene ting er at du er i god tid og så skal du finde en destination hvor det er billigt at bo i. Hvis du er i god tid, kan du få billigere flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du får booket et fly i god tid. De klassiske destinationer som Paris, London eller Berlin, er nogle af de dyrere destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt selvom det er billigt med fly. Der er dog billigere alternativer, der er den nye populære destination Budapest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *