Menu

Hvilken a-kasse er den bedste til dig?

Leave a comment

Der findes mange a kasser i Danmark, men hvilken er den bedste? Det kan variere meget, alt efter hvem du spørger om dette. Alle har deres egen favorit, med sin egne fordele og ulemper. Det gør desværre også, at det kan være enormt svært at skaffe sig et overblik over de mange a-kasser og hvad de kan tilbyde netop dig.

Hvad er dine behov?

Før man kaster sig over jagten på en ny a kasse, bør man slå koldt vand i blodet og spørge sig selv, hvad det egentlig er man har af behov. Det er nemlig meget individuelt, da de forskellige a kasser ofte er specialiserede, og derfor kan tilbyde forskellige services til forskellige kunder.

En håndværker har ikke nødvendigvis de samme behov som en akademiker. Ligesom en funktionær og en selvstændig iværksætter nok også har forskellige krav til deres a kasse.

Det kan være lidt af e jungle, for den der skal ud og finde sig en ny a kasse. Man vil jo også gerne have en fornuftig pris, udover de relevante services. Så derfor kan man søge hjælp online. Leder du efter de bedste a-kasse priser, kan du kigge forbi billigakasseguide.dk og finde en sammenligning af de største og mest populære kasser i Danmark.

 

Et par eksempler

Her har vi samlet et par af de mange forskellige a kasser, der findes i Danmark lige nu. Der er naturligvis mange flere, men disse er nogen af de mest populære.

 

Min A-kasse
Min A-kasse har i mange år været kåret som den bedste a kasse i Danmark. Den optager alle og har gratis medlemskab til studerende, så længe man søger et år før man er færdig og er under 30 år gammel. Dermed kan de undgå den karantæne, som studerende normalt er underlagt efter deres studie.

 

Krifa
Krifa (el. Kristelig Fagbevægelse) er en af de allerstørste a kasser, med over 200.000 medlemmer. Krifa er specielt egnet til lønmodtagere og selvstændige. Så er man iværksætter, og leder efter en god a kasser, er Krifa et godt bud. Kontingentet er lavt, men deres service er helt i top.

 

Der er så mange at vi ikke kan liste dm op her, men kig forbi billigakasseguide.dk, hvor du kan skabe dig et godt overblik over hvad de forskellige a kasser kan tilbyde dig. Uanset om du er håndværker, akademiker eller selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *