Menu

Hvilke kondomer skal du have?

Leave a comment

De fleste parforhold rundt omkring i verdenen benytter sig af kondomer på et eller andet tidspunkt. Det er nemlig en af de eneste muligheder vi har for at beskytte os selv mod sexsygdomme. Så det er netop også derfor, at de er så udbredte.

Derfor kan du i dag også købe kondomer i mange forskellige modeller – og her snakker vi ikke kun om forskellige størrelser! Læs med her for at lære lidt mere om dine muligheder, når det gælder kondomer.

De tynde kondomer

Du kan vælge at købe nogle tynde kondomer på et tidspunkt og se, hvordan de føles for dig. Ofte vælger man at købe nogle tynde kondomer, hvis man kan have meget svært ved at føle noget med de lidt tykkere af slagsen. Det er jo ikke alle, som er lige følsomme i det område.

Det er ofte meget nemt at finde tynde kondomer. Nogle gange er det endda noget, som du kan købe, når du er ved at købe de andre mere traditionelle i kiosken. I så fald er det jo bare med at købe dem der. Men alt afhængigt af hvor du befinder dig henne i landet, så kan det også være nødvendigt at købe dem over nettet i stedet for. Hvis du gør det på denne måde, så vil de ofte blive sendt til dig i en meget anonym pakke.

Kondomer med smag

Man kan også købe kondomer med smag og det kan for eksempel gøre oralsex en hel del mere indbydende for mange. Hvis det er noget du gerne vil prøve kræfter med, så er det en god ting at prøve.

Sådanne kondomer med smag kan ofte være lidt svære at finde frem til nede i en lokal butik eller kiosk – medmindre altså det er en decideret kondombutik! Her er det altså nødvendigt at købe dem hjem fra nettet, hvor du til gengæld kan finde et bredt udvalg.

Prikkede kondomer

Det er også muligt at købe kondomer med prikker. Det kan være en meget sjov oplevelse for det par, som godt kan lide at prøve kræfter med nye ting.

For nogle gør det ikke den store forskel, hvorvidt det er et prikket kondom eller ej, som der benyttes. Men andre siger til gengæld, at det gør en kæmpe forskel for dem! Det er derfor bare om at prøve det af og se, hvorvidt du er en af dem, som virkelig kan mærke forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *