Menu

Har du trætte øjne?

Leave a comment

Er du en af dem der altid ser træt ud, lige meget hvor frisk du egentlig er, har du tunge øjenlåg der bare får dig til at se så træt ud, at folk tror du er konisk træt. Så er der hjælp at hente ved at få foretaget en øjenlågsoperation, på den måde kan du komme til at se mere frisk ud igen, men hvad er fordele og ulemperne ved at få foretaget sådan en operation?

Øjenlågsoperationen

Hvorfor få en øjenlågsoperation? Grunden til at man får foretaget en øjenlågsoperation, er fordi at øjenlågene generer, det kan være at du har tunge øvre øjenlåg, der genere dit syn eller poser under de nedre øjenlåg, der gør at du ser meget træt ud og som kan påvirke andres syn af dig.

Roskilde Privathospital tilbyder øjenlågsoperationer til dem der er trætte af at se trætte ud, er du en af dem der kunne have brug for en øjenlågsoperation, operationen foregår ambulant, hvilket betyder at du får lidt beroligende, så du slapper helt af, herefter bliver du kørt ind på operationsstuen og du bliver lokalbedøvet. Du vil kunne opfatte alt hvad der sker omkring dig, under operationen og der vil undervejs blive målt blodtryk og tjekket iltindholdet i blodet og foretaget et puls- og hjertediagram. Det der bliver gjort, er at der bliver fjernet lidt hud, lidt muskel og noget fedt der er inde bagved øjenlåget, da det kan være med til at give poserne.

Du skal huske inden operationen at du skal faste i 6 timer op til, hvilket betyder at du ikke må spise, ryge eller drikke i de 6 timer før operationen skal foretages.  Operationen tager 1 time og når operationen er overstået, bliver der sat plaster på og man vil få en ispose på i ca. 2 timer indtil det er tid til at du kan tage hjem igen, i dagene efter skal du holde dig i ro og gerne med isposer på for at mindske hævelsen. 3-7 dage efter operationen bliver stingene fjernet og 14 dage efter operationen kan du igen gå med make-up. Resultatets holdbarhed afhænger af din levestil og gener, ryger du, vil du formindske holdbarheden og du vil skulle have foretaget en ny operation.

Fordele og ulemper ved øjenlågsoperation     

 Ved en øjenlågsoperation er der fordele og ulemper. Fordelene ved en øjenlågsoperation er at du vil komme til at se mere frisk ud, har du gener ved tunge øjenlåg der formindsker synet, kan det hjælpe på det og dine øjne vil blive mere synlige, hvis de før har været gemt væk af tunge øjenlåg.

Fordele

  • Frisk udtryk
  • Bedre syn
  • Fremtrædende øjne

Når der er fordele, er der også ulemper og ulemperne ved denne operation er at da det er en operation er der altid risici og der kan opstå komplikationer i form af infektioner. Der kan gå op til 14 dage med hævelse, misfarvninger og hvor at du ikke kan bruge make-up. Det kan også være en dyr affære og holdbarheden er ca. 5 år, Du skal også undgå sol på arrene i et år, ved at enten bruge solcreme faktor 50 eller solbriller.

Ulemper

  • Risiko for komplikationer
  • Hævelse i 14 dage
  • Undgå sol i et år
  • Ingen make-up i 14 dage
  • Kan være dyrt, hvis det er kosmetisk

 Så inden du kaster dig ud i en øjenlågsoperation, så tænk lige over disse fordele og ulemper og tag et kig på Roskilde privathospitals side, hvor du kan finde ud af mere omkring øjenlågsoperationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *