Menu

Gør motion til en hyggelig familieaktivitet

Leave a comment

Motion i hverdagen er utrolig vigtigt for at opretholde en sund krop – både for børn og voksne. I en travl familie, kan det dog ofte være svært at få plads til motion ind i hverdagen. Men det er muligt at få motion ind i hverdagen som travl børnefamilie. En af de bedste måder, at gøre det på er ved at gøre motion til en hyggelig familieaktivitet, som du kan læse mere om hvordan ud gør i denne artikel.

 

Lav motion sammen i familien

En fantastisk måde, at få motion ind i hverdagen som familie, er ved at finde måder, hvorpå hele familien kan dyrke motion sammen. Når I dyrker motion sammen i familien, bruger I tid sammen på en fantastisk måde, hvor I samtidig får den daglige motion.

Det er oftest sjovere at dyrke motion sammen med andre, og nogle af de bedste at dyrke motion sammen med er familien, da I samtidig lærer hinanden bedre at kende. Når I dyrker motion sammen i familien, bliver det derfor i mindre grad en pligt, men nærmere en sjov aktivitet, hvor der kommer noget motion ind over.

 

Dyrk motion på flere forskellige måder

I kan dyrke motion sammen i familien på flere forskellige måder, alt efter hvilken alder børnene har.

En af de hyggeligste måder, at dyrke motion sammen kan fx være ved at tage på cykeltur. På en cykeltur kan hele familien være med, og det er en god måde at få både frisk luft og motion på.

Hvis I har mindre børn kan I også tage på løbetur, hvor de cykler ved siden af, og på den måde skabe en aktivitet, hvor alle får pulsen op. Så kan I lægge en spurt ind undervejs og på den måde gøre turen lidt sjovere end ellers.

I kan også spille forskellige spil for at dyrke motion sammen. I kan fx tage en fodboldkamp eller andre boldspil, hvor man får pulsen op undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *