Menu

Giv dig selv plads og lov til selvforkælelse

Leave a comment

Det er vigtigt at leve et sundt og balanceret liv, hvor du har fokus på din kost og på at behandle din krop godt og sundt. Der er ikke nogen tvivl om, at det gør en stor forskel for kroppen, når du sørger for at behandle den med kærlighed og give den den næring, den har brug for.

Samtidig er ting som motion og god søvn også vigtigt for at kunne have det bedst muligt og leve et sundt og langt liv.

Men det er også vigtigt, at du tillader dig selv lidt selvforkælelse i ny og næ, og at du ikke bliver for opsat på kun at indtage sunde mad- og drikkevarer, for det kan hurtigt blive meget ekstremt og i nogle tilfælde endda føre til slem angst og stor skyldfølelse, hvis du kommer til at spise noget, der ikke er kategoriseret som værende sundt.

Alle kan ende der, og det er som regel ikke muligt for de fleste kun at leve sundt, for der vil også være situationer, hvor du er på besøg hos andre, og der måske bliver serveret noget kage, som ikke passer ind i den kost, du føler til dagligt.

Giv dig selv plads til at nyde det, du godt kan lide

Det er mindst ligeså vigtigt for dit helbred at have en god mental tilstand, som det er at have sunde vaner. Og for at have det godt psykisk, er det også vigtigt, at du giver dig selv plads til at leve og plads til at nyde nogle af de små ting i livet, der måske ikke er de sundeste, men som giver dig et godt afbræk fra de stramme strukturer i din kost, og som du kan sætte pris på og nyde i moderation.

Der er ikke noget værre, end hvis du kommer til at falde i og spise noget usundt, at du så slår dig selv i hovedet for det efterfølgende og fortryder din handling med alt, du har. Det er skadeligt psykisk, hvis du ikke kan tillade dig selv at nyde nogle af de føde- og drikkevarer, der giver dig rigtig meget glæde.

Hvis du er glad for lækre snacks, vin, sodavand eller noget helt andet, så kan du finde de bedste priser hos Netpris.dk, hvor du kan nyde godt af de lave priser fra grænsebutikkerne online i stedet for at skulle køre helt derned for at handle.

Når du har dine yndlingsgodter i hjemmet, er det tid til at træne din standhaftighed og lære at få et sundt og godt forhold til de fødevarer, der bringer dig glæde, men som du kan nyde i moderation med glæde i stedet for at hakke på dig selv over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *