Menu

Fortsat problemer med ftalater i voksenlegetøj

Leave a comment

Blødgørende ftalater og PVC er stadig et reelt problem såvel i drikkedunke, madkasser og andre plastikapparater – herunder også legetøj til voksne.

Grundreglen er, at des billigere voksenlegetøj du køber, des større er risikoen også for, at legetøjet indeholder parabener, ftalater eller PVC.

Problemet kan således nemt løses ved, at du kører dyrere legetøj – eller vælger legetøj fra en kategori specifikt uden skadelige plastikstoffer. Sådan en kategori finder du fx her hos Alor.dk, der i øvrigt har et bredt udvalg af sexlegetøj.

Men det er ikke altid nok.

Vi har derfor skrevet et par gode tips til, hvordan du undgår at købe legetøj med ftalater – og hvordan du under alle omstændigheder undgår problemer med plastik, der smitter af i dine produkter.

Vandbaseret glidecreme – ikke olie

Bruger di glidecreme bør du vælge vandbaseret glidecreme – og således ikke oliebaseret glidecreme. Vandbaseret glidecreme giver en minimal overførsel af skadelige stoffer. Olie- og silikonebaserede glidecremer er mere tilbøjelige til at få fx dildoer og anden sexlegetøj til at smitte af.

Kondom over dildoer

Bruger du egenhændigt en dildo bør du have en kondom udenover.

Ikke alene gør dette brugen nemmere, men derudover minimerer det også risikoen for at dildoen afgiver skadelige stoffer.

Du må ikke genbruge dine kondomer.

Du kan købe kondomer online til en meget lav pris per styk.

Gravide frarådes brug

Miljøstyrelsen fraråder helt generelt gravide at benytte sig af voksenlegetøj, herunder især dildoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *