Menu

Fang din egen mad

Leave a comment

Vi kender alle sammen til bonderøven og hans program, hvor han opfordre os alle sammen til, at vi skal kende mere til os selv som mennesker. Hvis du, som de fleste danskere, spiser kød, kan du overveje at fange din egen mad ved at gå på jagt. Det kræver ikke så meget andet, end at du får et jagtbevis og med det rigtige jagtudstyr, er du sådan set klar.

Når du kommer med på disse ture vil du opleve, at det er utrolig livgivende, som om at du er vant tilbage til det, som livet handler om. De første par gange skal du ikke regne med, at du skyder noget, men du vil helt sikkert nyde at være ude i naturen.

Bedre metode for dyrene

Vi hører nogle gange, at det er en barbarisk måde at fange sin mad på, hvis man går på jagt. Men sandheden er, at man her har langt større respekt for dyret, hvis man selv går på jagt og skyder det.

Det er ikke sådan, at jægere blot skyder en masse dyr. De dyr, som de skyder, spiser de, og de bruger ofte hele dyret. Det samme kan vist ikke helt siges at være tilfældet med det kød, som vi køber i et supermarked.

Alle, der går på jagt, har et jagttegn, og du går på jagt med nogen, som ved, hvad de laver. I har det rigtige jagtudstyr med, og det gør da også, at I er forberedt på det hele. Hvis du gerne vil vide mere om jagtudstyr eller nogen af alle de jagtture, som du kan tage på, så kan du finde mere information lige her.

Mere respekt for sin mad

Vi vil mene, at hvis du begynder at gå på jagt og fange din egen mad, så får du også en helt anden respekt for det. For der er ikke noget særlig fantastisk ved at købe et kg svinekød noget i brugsen.

Nej, når du lærer selv at skyde dyr, så ender det med at blive en lang større oplevelse, og du begynder at sætte mere pris på det kød, som du spiser.

Generelt set ville vi helt sikkert også spise mindre kød, hvis vi ikke havde så let tilgængelighed til det. Når vi kan købe det nede i supermarkedet uden at gøre noget for det, så er det klart, at vi spiser meget mere kød, end vi nogensinde har gjort før.

Så hvis Alternativet som gerne vil have, at vi spiser mindre kød, skulle få ret, så burde de netop støtte op om jagt. For hvis mennesker selv skulle fange deres kød, så ville de spise hele dyret, og de ville generelt spise langt mindre kød, end de gør i dag.

Så jægerne og deres jagtudstyr er ikke dyreelskeres fjender. Det bør mere være alle dem, som køber massiv mængder kød på tilbud. De dyr der bliver fanget på jagt, har haft et virkelig godt liv, og de bliver behandlet med en kæmpe respekt.

Måske er det tid til, at vi går tilbage til de gamle dage og selv fanger vores bøf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *