Menu

Få styr på indre og ydre problemer

Leave a comment

Har du problemer med din krop eller dine tanker, kan det være svært for dig at tage dig sammen til at få dem løst. Det er dog en rigtig god ide, at du gør det, da det tager enormt meget energi fra dig, at du bliver ved med at gå og tænke over de problemer, du har. Hvis du får dem løst, kan du fokusere den energi på noget andet. Det er der mange, der ser som en stor lettelse og befrielse.

Det er selvfølgelig nemt nok at sige, at du skal få styr på dine problemer, men det er langt sværere at gøre i virkeligheden. I denne artikel får du gode bud på, hvor du kan søge hjælp henne til forskellige typer af problemer. Det er en god måde for dig for at få noget inspiration i forhold til det.

Få styr på din trang til at overspise

Lad os starte med det største og muligvis mest dystre problem først. Overspisning er i dag den mest udbredte spiseforstyrrelse i Danmark. Det er en lidelse, hvor folk ikke kan lade være med at spise for meget, selvom de godt ved, at det ikke er sundt for dem at gøre det. Overspisning fører selvfølgelig til, at man bliver svært overvægtig. Man skal altså ikke bare leve med skyld og skam over, at man ikke kan kontrollere, hvor meget man spiser. Man skal også leve med skammen over at være meget fed. Det er noget, som vores samfund dømmer hårdt.

Hvis du har problemer med at stoppe, når du først er kommet i gang med at spise, kan det være, at du lider af overspisning. Det er derfor en god ide at søge hjælp. Det kan for eksempel være på en klinik for spiseforstyrrelser. Der er mange klinikker, der både har fokus på overspisning og på sygdomme som anoreksi og bulimi, hvor man prøver at tabe sig. Det vil være en rigtig god ide, at du opsøger en klinik i nærheden af dig. Du kan også prøve at tale med din egen læge om det og høre, hvad han eller hun har af forslag til, hvem du skal kontakte. Læs mere her, hvis du har brug for hjælp: https://www.klinikforspiseforstyrrelser.dk

Få styr på dine tanker

Et problem, der kan være lige så stort og lige så svært at håndtere, kan være, hvis du har svært ved at styre din angst, frygt eller bare dine tanker i forhold til et givent emne. Det kan være, at du har en fobi over for noget, eller at du har et meget lavt selvværd. Begge dele er noget, som kan påvirke dig meget i din hverdag. Det er derfor en god ide, at du får gjort noget ved det.

Det kan du blandt andet gøre med hypnoseterapi. Det er en form for terapi, hvor du bliver lagt i hypnose.  I den tilstand vil terapeuten så tale med dig. Det kan virke meget skørt, men det er faktisk noget, der virker for mange. Hvis du har en stor fobi, er det i hvert fald værd at prøve det af. Det samme kan være tilfældet, hvis du har et lavt selvværd.

Inden du kommer i hypnoseterapi, taler du altid med behandleren om, hvad det er, du gerne vil arbejde med. På den måde ved behandleren, hvad han eller hun skal tale med dig om, når du er i hypnose. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at blive behandlet. Der er mere information at hente om hypnoseterapi her : https://lisbethlysdal.dk.

Få styr på dine rynker

Det kan virke som et meget mindre problem at have rynker, men for nogle fylder det helt utrolig meget. Man kan derfor ikke sige, at det er et mindre problem. Hvis du er ked af og træt af dine rynker, er det en god ide, at du får gjort noget ved dem. Det findes der flere forskellige måder til. En af dem er japansk lifting. Der bliver dit ansigt maseret og stimuleret, så det sætter gang i blodcirkulationen, og du derfor vil få en meget pænere glød i ansigtet.

Hvis du skal have fjernet rynker på andre måder, skal du som regel enten opereres eller have væske sprøjtet ind i ansigtet. Det er sjældent noget, der virker særlig sundt. Japansk Lifting er derfor et rigtig godt alternativ, da det udelukkende handler om at stimulere din hud udefra, men er noget, som du kan få rigtig gode resultater af.

Hvis du bor i Københavns området, kan du blandt andet få lavet japansk lifting i Espergærde i nærheden af Helsingør. Japansk lifting er ikke så udbredt endnu, selvom det er en meget næn og skånsom måde at blive fri for sine rynker på. Udover japansk lifting kan du også begynde at bruge masser af solcreme og at holde op med at ryge. Det er også med til at mindske antallet af rynker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.