Menu

Få mere energi igennem din kost

Leave a comment

Vi er vant til at få at vide, at vi skal bevæge os og dyrke en masse motion, hvis vi gerne vil have mere energi. Vores kroppe er bygget til at bevæge os, og derfor har vi hele tiden brug for at lave noget. Men udover motion er det vigtigt, at du spiser de rigtige ting, for det giver dig masser af energi.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej og komme af med nogle af de dårlige madvaner, som du måske har. Hvis du allerede spiser sundt, så kan du klappe dig selv på skulderen og sige, at det er godt gået.

Spis morgenmad

Hvis du gerne vil være mæt hele dagen, er det en god idé at starte dagen med at spise morgenmad. En god morgenmad giver dig energi, så du kan klare de første arbejdstimer.

De fleste af os hopper ud af sengen og skynder os på arbejde, og hvis du ikke har noget energi, er det svært at lave noget. Vi anbefaler, at du spiser noget sundt og mættende som f.eks. en skål havregrød med noget frugt ovenpå.

Du kan også overveje en smoothie med proteinpulver, da frugten her giver dig hurtig energi.

Spis grove grøntsager

Til alle måltider bør du spise flere grøntsager. Måske med undtagen af morgenmad da vi godt ved, at det kan være svært at spise broccoli eller kål, når du lige er stået op. Men hvis du kan gøre det, så gør du selvfølgelig bare det. Hvis du laver en smoothie, er det en god idé at tilføje lidt grøntsager til den, for det er ikke noget, som du alligevel kan smage, men det er sundt for dig.

Generelt er det godt at spise mere groft mad, hvor vi herhjemme er gode til at spise rugbrød til frokost, men du bør tilføje nogle grove grøntsager til også.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.