Menu

Få gang i sexlivet – hyr en håndværker

Leave a comment

Hvert år mister mange danskere sexlysten i deres parforhold. Ofte er det ikke, fordi vi ikke længere elsker hinanden, men det sker, fordi alle de sure pligter i dagligdagen fylder alt for meget for os.

few-feet-684685_640

Det er let nok at sige, at man skal give sig selv tid til hinanden, hvis man ikke har tid til det. Hvis der er en masse projekter, som man bør gøre med det samme, man endelig har lidt fritid. Den slags kvæler ens sexliv.

Derfor anbefaler vi, at I hyrer håndværkere til at lave alle de kedelige ting i jeres hverdag, så I selv kan bruge tiden på jeres forhold – og dermed alt det sjove.

 

Håndværkere fjerner jeres problemer

Håndværkere er langt bedre til at lave deres job, end I nogensinde kan være. Derfor er det skørt, at man selv prøver at stå for samtlige ting i ens hjem fremfor at hyre nogle udefra.

Hvis I har et malerprojekt, som I skal have gang i, så bør I hyre et malerfirma til at stå for det. Hvis I bor i København eller omgen, kan I med det samme få et godt malertilbud hos Malerfirmaet Lykkebo.

En maler kan hjælpe jer med endelig at få styr på alle de rum, som I har lovet hinanden, at I snart ville male. På den måde kan I bruge jeres weekend på at tage på date og nyde hinanden.

 

Tænk over hvad I kan outsource

Nogen gange burde vi måske tænke mere på vores forhold som en virksomhed, hvor det ikke kan betale sig at lave alting selv. I sidste ende tjener vi penge, da vi gerne vil have mere tid til sjove ting.

Derfor virker det helt åndssvagt, at når vi har fri, så skal vi pludselig lave alle de ting, som vi egentlig ikke gider lave. Hvis du elskede at male, så var du nok blevet maler i første omgang.

Hvis du f.eks. er revisor, vil du også anbefale dine kunder, at de skulle lade dig stå for deres regnskab, så de kunne bruge tiden på andre ting.

Alligevel klipper vi alle sammen vores egen hæk og gør rent derhjemme. Det skal vi stoppe med, da det i sidste ender med at gå udover vores forhold, da vi glemmer at bruge fritiden på den person, som vi har valgt at leve vores liv med.

Start med at hyre håndværkere til nogle simple opgaver og se, hvad det betyder for jeres forhold. Det er forsøget værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *