Menu

Få din krop og dit familieliv i balance

Leave a comment

Der kan være mange former for ubalancer i dit liv. Nogle af dem har du måske lagt mærke til, andre har du en ide om eksisterer, og atter andre har du endnu ikke fået øje på er der. Det er kun en foruroligende og nagende fornemmelse, der gør, at du tænker, at alt ikke er, som det skal være.

Lige meget hvad der er problemet, er det en god ide at tage fat på det og få gjort noget ved det. Det er ikke godt, at dit liv ikke er i balance.

I denne artikel tager vi nogle af de mest almindelige grunde til, at dit liv kan være i ubalance op. Vi håber, at du vil tænke over, om der er nogle af problemerne, som du bør gøre noget ved.

Hjælp dine børn med at komme i balance

Hvis dine børn ikke er i balance, bør din første prioritet selvfølgelig være, at du hjælper dem med at komme det. Hvis du for eksempel har sensitive børn, er det vigtigt, at du hjælper dem til at få det godt. Det kan være, at dit barn er blevet mere indadvendt eller ængsteligt. Hvis det ikke er noget, som det vil tale med dig om, er det en god ide, at du ikke presser dit barn til det. I stedet kan løsningen for eksempel være, at du får en professionel til at hjælpe dit barn.

Din søn eller datter vil ofte have svært ved at sige noget, der vil komme til at såre dig. Det kan derfor være en god ide, at dit barn taler med en professionel behandler. Dels vil de have nogle helt andre redskaber til at få dit barn til at åbne sig og tale om dine problemer. Dels vil barnet ikke på samme måde føle, at det er forpligtet over for en behandler. Der er mange børn, der prøver at undgå at gøre deres forældre kede af det, ved ikke at fortælle om deres problemer.

Få din hud i balance

Et andet problem for mange kan være deres hud. Der er mange, der ikke føler, at deres hud passer til den alder, de har. Det vil ofte være fordi, at de synes, at de ser for gamle ud i forhold til deres rigtige alder. Det kan være ubehageligt og bringe en ud af balance, at det, du ser i spejlet, ikke passer med det, som du føler indeni. Det kan være med til at bringe dig ud af balance og gøre, at du føler dig forkert.

En god mulighed for dig er derfor, at du prøver japansk lifting. Det er en metode, der kombinerer massage og zoneterapi i ansigtet. Det er derfor en god måde at stimulere huden og dræne lymferne. Det er med til at give dig en mere ungdommelig glød i ansigtet – helt uden brug af kemi. Klik her for at læse mere om japansk lifting.

Sov ordentligt og kom i bedre balance

Hvis du ikke sover ordentligt, kan det i den grad være med til at bringe dig ud af balance. Det kan gøre, at du får sværere ved at koncentrere dig, at du bliver mere irritabel, eller at du begynder at tage på, fordi din krop har brug for energi, og du derfor spiser mere. Ingen af delene er sunde for dig og er derfor et tegn på, at din krop slet ikke er i balance. Det er derfor en god ide, at du gør noget for at få en bedre søvn.

Hvis du er småbørns forælder, er der selvfølgelig en helt naturlig grund til, at du ikke får sovet ordentligt. I det tilfælde kan det være en mulighed, at du aftaler med din partner, at du får mulighed for at sove igennem en nat, hvis det kan lade sig gøre selvfølgelig.

Hvis din søvnmangel skyldes andre ting, er det en god ide, at du får taget fat om dem, så du kan komme til at sove ordentligt. For mange skyldes deres dårlige søvn, at de er stressede i deres hverdag. De har derfor meget svært ved at lukke ned for deres tanker og bliver ved med at tænke på, hvad de skal næste dag. I det tilfælde kan det hjælpe dig rigtig meget at begynde at dyrke ’mindfulness’. Det kan gøre det nemmere for dig at fokusere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *