Menu

Er botox farligt?

Leave a comment

Mange danskere er åbne overfor at få foretaget kosmetiske behandlinger, men alligevel er der mange, som holder sig tilbage. Ofte er det ikke prisen, der skaber forbehold, for det er ikke videre dyrt. Mange er derimod nervøse, fordi de har hørt skrækeksempler om, hvor galt det kan gå. Når det kommer til kosmetiske behandlinger er botox den mest udbredte, og derfor er det også den type af behandling, som der går flest rygter om.

Botox kan ikke sprede sig

Mange er nervøse for botox, fordi det er et stof, der sprøjtes ind under huden og dermed ind i kroppen. Det er dog vigtigt at understrege, at botox ikke kan sprede sig til resten af kroppen.

Når du får en botox behandling, bliver der sprøjtet en mindre portion botox ind i den ansigtsmuskel, der skal behandles. Der er tale om en meget lille dosis, og den spreder sig ikke. Dermed er der ikke fare for at stoffet kan forgifte resten af kroppen, og det ender ikke ude i nogen af kroppen organer.

 

En behandling holder 3-4 måneder

Mange tør ikke prøve botox, fordi de er nervøse for, at de ikke bryder sig om resultatet. En behandling holder imidlertid 3-4 måneder, hvorefter behandlingen skal gentages. Det betyder også, at der er plads til at fortryde, hvis man ikke opnåede det resultat, som man havde forestillet sig.

Sammenlignet med mange andre kosmetiske behandlinger er botox ikke permanent. Derfor er det heller ikke en livsændrende beslutning, hvis man vælger at få en behandling. Er du i tvivl om botox er noget for dig, kan du prøve at snakke med en specialist. De kan rådgive dig i behandlingen og informere dig om, hvilke resultater, som du kan forvente. Du kan blive meget klogere på botox og behandlinger med botox her.

 

Hollywood er ikke repræsentativt

Mange tror ikke på at botox er en god løsning, fordi de har set eksempler fra Hollywood, hvor behandlingen er gået helt galt. Disse eksempler er dog på ingen måde repræsentative for de resultater, som man kan opnå.

I sagens kerne handler Hollywoods eksempler om, at man kun lægger mærke til de behandlinger, der er gået helt galt. Hvis en stjerne har fået foretaget vellykkede behandlinger, vil man ikke kunne se, at der er tale om botox. Hvis du henvender dig på en dansk klinik, vil de vejlede dig og sørge for, at du får den rigtige behandling. Dermed vil du få et resultat, der virker naturligt og klædeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *