Menu

Er din kontorstol god nok?

Leave a comment

Når man tager i betragtning, at den almene dansker tilbringer op mod 5 timer om dagen siddende på en kontorstol, så er det egentligt utroligt, at vi ikke vælger nogen bedre af slagsen. Den forkerte stol og sidde position kan nemlig være yderst skadeligt for dig og din ryg.

Dårlig ryg er en folkesygdom

86 % af de mange danskere, der tilbringer mange timer på kontorstolen klager over ubehagelige siddestillinger. Dette er et skræmmende tal og når man tænker på, hvor mange der lider af dårlig ryg, så kan det chokere, at vi ikke er mere opmærksomme på problemet.

Hvis du er i tvivl om din egen stol er god nok, så er den det næppe. Sørg for at købe en kontorstol, der er ergonomisk formet, så den passer til dig og din siddestilling. Derfor må du aldrig nogensinde købe en kontorstol, som du ikke har prøver at sidde på.

Der findes tusinder af forskellige stole, så det kan være lidt af en jungle. Spørg en fysioterapeut eller din læge, så du kan få gode tips til den bedste stol. Det er dit helbred der er på spil, da dårlig siddestillinger kan føre til langt alvorligere problemer med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.