Menu

Derfor bør du motionere med dine børn

1 Comment

Det er vigtigt, at du lærer dine børn, at det er sundt og rart at dyrke motion. Det er lige vigtigt, som at du lærer dem at binde deres sko og at bære deres tallerken ud, når de er færdige med at spise. Glæden ved motion er nemlig noget, som dine børn vil sætte pris på i mange år fremover. Det er derfor rigtig godt at lære dem det fra start af. Vi har fået nogle råd af cykelbutikken CyclingShop, om hvordan du bedst kan have dine børn med, når du dyrker motion. Læs mere om CyclingShop her.

Den bedste måde at lære dine børn om glæden ved motion er ved selv at motionere sammen med dem. På den måde kan de se, hvor glad du er for det. Det handler derfor om at finde en motionsform, som du selv holder af. Din glæde vil dermed naturligt smitte af på børnene. De kan godt lide at se dig glad, og de vil derfor hurtigt spørge, om I ikke snart skal dyrke motion sammen igen.

Lad børnene motionere selv

Hvis du har små børn, kan det være svært for dem at følge med, når du cykler eller løber. Det kan derfor være en god ide at anskaffe noget udstyr, de kan sidde i. Det gør det muligt at have dem med alligevel. Lige så snart børnene bliver større, er det dog en god ide, at du selv lader dem løbe eller cykle. Også selvom det betyder, at du skal sætte farten ned. Det er nemlig rigtig sundt for børnene at få rørt sig så meget, som det er for dig.

Hvis du holder af at cykle, kan du lade børnene cykle sammen med dig. I kan for eksempel cykle en kort tur sammen, som er overskuelig for barnet. Så kan I kører hjem, hvor barnet kan skifte tøj. Så kan du selv køre videre på din tur. Hvis du skal have noget ud af din træning, er du jo nødt til at køre noget hurtigere, men du kan se turen med barnet som en opvarmning.

Hvis du slet ikke træner nu, kan det også være en god måde at begynde at træne på, at du tager dit barn med. Når du skal følges med dit barn, kan du jo ikke løbe eller cykle så hurtigt, som du ellers ville kunne. På den måde behøver du ikke at føle dig fjollet over, at det ikke går så hurtigt i starten.

One thought on “Derfor bør du motionere med dine børn”

  1. Det er helt afgjordt vigtig med motion til både voksne og børn. Jeg har lige over taget min anden shop like2move.dk hvor vi satser på produkter til børn i bevægelse hvilket et koncept vi tror meget på.
    Det er vigtigt at barnet ser motionen som sjovt og ikke som en ting det bare skal overståes😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *