Menu

Derfor bør du anskaffe dig en 3D-printer

Leave a comment

3D-printeren blev introduceret tilbage i 80’erne, men der skulle gå mange år, før 3D-printeren blev almindeligt kendt rundt omkring i verden. I løbet af de seneste år er det blevet muligt at anskaffe sig en 3D-printer forholdsvist billigt, så i dag kan også helt almindelige mennesker være med på denne revolutionerende teknologi.

En 3D-printer er en printer, der printer objekter – altså i 3D. Modsat en almindelig printer, der printer med blæk på papir, printer en 3D-printer fysiske objekter med materialer som blandt andet PLA, der er en udbredt form for bioplast.

Du udskriver dine materialer med 3D-printeren ved at sende en fil over til den. Og herefter kan du se det, du gerne vil printe, blive til lige for øjnene af dig! 3D-printning er virkelig spændende og et område, som vi kun kommer til at se meget mere til fremover.

Men hvordan kan du bruge en 3Dprinter i din hverdag? Herunder skal vi se nærmere på nogle af de ting, du kan bruge en 3D -printer til.

 

Spar penge med en 3D-printer

En 3D-printer kan printe lige præcis det, du har brug for, og derfor kan den være en rigtig god måde at spare penge på. Er dit sofabord knækket? Så kan du printe den del, der mangler. Du kan også printe alverdens andre ting, som du mangler til dit hjem. På den måde kan din 3D-printer faktisk spare dig for penge.

 

Tjen penge med en 3D-printer

Ikke nok med, at du kan spare penge på at producere dine egne ting, du kan faktisk også sætte de ting, du printer, til salg online og tjene penge den vej igennem. Du får altså nærmest din egen lille fabrik derhjemme, hvor du kan printe alverdens ting, som der er efterspørgsel for online.

Det billige bioplast, du printer med, gør det til en billig produktion, og derfor kan du tjene gode penge på at sælge det, du printer.

 

Det er sjovt at 3D-printe

Hvis du ikke har nogen økonomisk interesse i at eje en 3D-printer, så er det bedste argument for at anskaffe dig en, at det er en ufatteligt sjovt hobby at have. Du kan printe alt, du kan forestille dig, og det gør den til et sjovt og lærerigt redskab at have adgang til.

 

Anskaf dig en 3D-printer

Som nævnt i starten af artiklen, er 3D-printere ved at være nede på et prisniveau, hvor almindelige mennesker kan være med, og der findes i dag også 3D-printere beregnet til privat brug.

Du finder et stort udvalg af 3D-printere hos 3dstore.dk hvor der er printere i forskellige prisklasser, så hvad enten du vil bruge det privat som en hobby eller du vil investere i det i din virksomhed, så finder du både 3D-printere og filmanter hos 3Dstore.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *