Menu

Den perfekte gave til alle anledninger

Leave a comment

Når det kommer til køb af gaver, kan det hurtigt blive en sværere opgave, end man lige troede.

Der er ikke noget som er værre end hvis man giver en gave, blot for at få et falsk smil tilbage efterfulgt af et ”Ej, taaak”.

Derfor går de fleste altid efter klassikerne, når de køber en gave, f.eks. gavekortet, biografbilletterne eller en tur på restaurant.

Men nu er der en ny sikker vinder på banen!

Tjek sæsonen

De fleste af disse ting er sæsonpræget, biografen er f.eks. ikke ligeså interessant om sommeren i varmen, som den er når det er koldt og gråt udenfor.

En tur på restaurant plejer egentlig altid være en god gave, det er noget de fleste altid vil blive glade for at modtage. Men man skal dog også tænkte på, om man vil komme med en så klassisk gave, som en tur ud og spise på restaurant.

Find på noget nyt

En ting som vi alle elsker, det er en god øl. Om det så er til kæresten, moren, faren eller onklen, så er en god øl altid noget man sætter pris på. Derfor kan en skræddersyet øl, være lige det du mangler som gave!

Skræddersy din egen øl

Hos Crafted By har de gjort det muligt at skræddersy et sæt øl, lige efter hvad du kunne tænke dig.

Du kan med andre ord, selv lave nogle øl, som du ved rammer lige i hjertet hos den person som modtager dem. Du kan altså helt selv vælge, både hvordan den skal smage, hvor stærk den skal være og hvordan den skal se ud.

Din Øl – Din Label

Når du skræddersyer en gave med Crafted By, så kan du altid selv vælge labelens udseende, så den passer perfekt til modtageren af din gave.

Du kan altså skræddersy din label på øllen så den passer til et helt specielt øjeblik, og så kan du også skrive en hilsen på den, til når du skal give den som en gave til en af dine nærmeste.

Den perfekte gave

Crafted By er med andre ord den perfekte gave til enhver person. Meget ofte er det en gave de ikke har fået før, og en gave de ikke glemmer lige foreløbig.

Skræddersy din næste gave her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.