Menu

Clean eating – er det noget for dig?

Leave a comment

Der er mange sundhedstrends i Danmark, og det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. Mange af dem er meget tvivlsomme, og der er også en del, som nok fungerer bedst i teorien. Der er rigeligt med eksperimenterende teorier. Der er dog én ting, som de har til fælles, og det er, at de alle lover mirakler. Er du også gået vild i alt for mange kure, så kan du søge hjælp her.

 

Undgå kurene

Det er efterhånden ikke længere en nyhed, at man generelt skal undgå slankekure. Alligevel falder vi gang på gang i, og det er der en god grund til.
Slankekure lover hurtige og nærmest mirakuløse resultater. Det er svært ikke at blive fristet af disse løfter, og derfor falder vi for det gang på gang.
Problemet er, at man altid tager vægten på igen, når kuren er over. Det er logisk, at hvis du tog på i løbet af din hverdag før kuren, så vil du også gøre det efter kuren.

 

Clean eating er en livsstil

Clean eating er en livsstil, hvor man fokuserer på at spise naturlige råvarer. Det vil sige, at man forsøger fuldstændigt eller næsten fuldstændigt at udelukke forarbejdede madvarer fra sin kost.
Dermed eliminerer man tilsætningsstoffer og madvarer, hvor der tilført smag i form af for meget salt, fedt eller tilsætningsstoffer.
Kort sagt er clean eating en mentalitet om, at vores krop trives bedst med de madvarer, som findes naturligt i naturen. Det betyder ikke nødvendigvis, at man skal udelukke kød, men man bør gå efter at få kød af ordentlig kvalitet. Der findes mange retninger indenfor clean eating, og det handler om at sammensætte den kombination, der passer bedst til dig og din personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *