Menu

Bliv sund i soveværelset

Leave a comment

Det er dejligt at være i et forhold. Der er tryghed og glæde. Der er også en fast sexpartner, der kan deltage i regelmæssig sex. I et forhold kan det dog også blive lidt ensformigt og kedeligt. Man kan falde ned i nogle rutiner og gøre de samme ting igen og igen.

Er jeres sexliv blevet lidt for ensformigt, kan I prøve at peppe det op. Der skal ikke altid så meget til for at skabe ny energi. En lille ændring i jeres fælles aktivitet kan måske være nok. I kan gøre noget anderledes eller inddrage noget legetøj.

Brug legetøj sammen

Legetøj er ikke kun for børn. Der findes også legetøj til voksne, og der findes legetøj til par. I kan tage legetøj med i sengen og bruge det til at peppe sexlivet op med.

Snak sammen om, hvad det skal være. Der er meget forskelligt sexlegetøj til par at vælge imellem. Det er vigtigt, at I vælger noget, som I begge er trygge ved at prøve af.

Brug sexlegetøjet i sengen og uden for sengen, og leg med hinanden.

Vær nysgerrige på hinanden

I et længerevarende forhold falder man ind i rutiner og springer ting over. I kender efterhånden hinandens kroppe, og I ved, hvilken vej I skal gå under sex. Prøv at glemme det for en stund, og find nysgerrigheden frem igen.

Prøv jer frem på hinanden. Prøv nye ting af. I kan røre ved hinanden og lede efter steder, der er rare. I kan kysse hinanden over det hele og bare lade den anden nye opmærksomheden.

Nysgerrighed og leg kan give meget til et kedeligt sexliv. Prøv at vende tilbage til den nysgerrighed, I havde i starten af jeres forhold. Find den frem igen.

Bryd rutinerne

Hvis I er faldet ned i vanerne, og de gør det hele lidt kedeligt, så bryd dem. Har I altid sex på en bestemt måde, et bestemt sted og på et bestemt tidspunkt, så gør noget andet.

Tag en snak om, hvordan I kan ændre noget, men stadig få det til at fungere. I kan sikkert finde flere andre tidspunkter end det sædvanlige. Der er måske også mange steder i huset, I ikke har dyrket sex endnu. Det kan være spontant eller planlagt. Uanset vil det gøre det til en anderledes oplevelse, hvis I ændrer en faktor.

Prøv også nye stillinger af. Det kan være, I opdager en, I begge to godt kan lide. Under alle omstændigheder vil det give lidt afveksling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *