Menu

En anderledes tilgang til sundhed

Leave a comment

Sundhed fylder meget i danskernes hverdag, og for mange er den nærmest blevet en religion. Vi bruger fitnesscentre som aldrig før og fylder os med protein for at give vores krop de bedste byggesten. Der bliver solgt flere og flere kosttilskud, men samtidig bliver vi syge af livstilsygdomme som aldrig før. Spørgsmålet er derfor, om vi har haft en helt forkert tilgang til sundhed. Det er i hvert fald tilfældet, hvis man lytter til eksperterne indenfor Body Self Development System.

Hvad er Body Self Development System?

Body Self Development System eller Body SDS er et behandlings- og træningssystem, der blev udviklet helt tilbage i 1950’erne. Siden dengang har man arbejdet videre med systemet og forbedret det således, at det passer perfekt til det moderne menneske, og de udfordringer vi møder.

Dette har givet en anden tilgang til sundhed, end den man møder mange andre steder. Eksempelvis fokuseres der på alle facetter i den enkeltes sundhedsprofil, hvilket giver langvarig og gennemgående sundhed. Body Self Development System er blevet en succes hos dem, der har prøvet det, så det er ikke svært at forstå, hvorfor det vokser i popularitet.

 

Sundhed kommer indefra

Et af grundelementerne indenfor Body SDS er at sundhed skal komme indefra. Vores krop har et grundlæggende ønske om at blive rask og stærk, men ofte saboterer vi det selv. I løbet af hverdagen fylder vi os selv med rigtig mange ting, som er skidte for os. Det kunne eksempelvis være alkohol, sukker, nikotin, tilsætningsstoffer eller forskellige medicin. Disse ting ophober sig i vores krop og svækker os. Det vigtigt skridt på vejen til at blive sundere er dermed at rense sin krop, så den selv kan blive stærkere.

Udvendig sundhed kan nemlig opnås på to måder. Vi kan fylde os med skønhedsprodukter, der gør arbejdet kunstigt, eller vi kan lade kroppen selv gøre arbejdet indefra.

 

Gennemgående udrensning

Damebladene reklamerer jævnligt for forskellige udrensningskure, hvor man eksempelvis kun drikker hjemmepresset juice i tre dage. Problemet med disse udrensningskure er imidlertid, at de ikke giver langvarige eller dybdevirkende resultater.

Det er ikke nemt at rense sin krop for affaldsstoffer, og derfor kræver det den professionelle tilgang som Body SDS har haft mere end 60 år til af perfektionere. En god udrensning udskiller nemlig både affaldsstoffer, og gør kroppen bedre til selv at slippe af med dem i fremtiden.

 

Gør kroppen stærkere

At styrke kroppen er naturligvis en vigtig del af Body SDS og her er udrensning kun en lille del. Massager for at behandle muskler og led er også et vigtigt element sammen med let motion. Dette mindsker også risikoen for skader, når man kaster sig ud i mere intens motion.

Hvis Body SDS lyder som noget for dig, kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.