Menu

4 løbe-apps der øger din forbrænding

Leave a comment

Det kan være svært at trække i løbet tøjet tidligt om morgen, når det er ekstra koldt. Det er heller ikke let at finde motivationen frem, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Det kan derfor også være rigtig svært at komme i topform. Heldigvis behøver det ikke være en udfordring for dig at trække i kondiskoene længere. Vi har nemlig fundet 4 løbe-apps der øger din forbrænding, og får dig i topform inden, du har set dig om.

Endomondo

De fleste løbere kender sandsynligvis Endomondo, da det er en dansk app. Endomondo hjælper dig med at registrerer din løbedistance ved hjælp af en GPS. Under løbeturen får du opdateringer, der vedrører dit tempo, og hvor mange kilometer du har løbet.

App’en giver dig også et overblik over hvor mange kalorier, du har forbrændt på din løbetur. Endomondo er en super motiverende app, da den hjælper dig med at holde styr på din udvikling.

Couch to 5K – Run Training

Hvis du er en fuldstændig nybegynder, som har kun har overvejet at komme i gang med løbetræningen, så skal du læse med her. Couch to 5K er udviklet til uerfarne løbere, da målsætningen er at opnå en distance på 5 km.

Denne app påstår at den kan få dig til at løbe 5 kilometer på ni uger, hvis du løber i 20-30 minutter tre gange om ugen. Lyder det for godt til at være sandt, så bør du testen den allerede i dag!

Running For Weight Loss

Vil du gerne tabe dig? Running For Weight Loss hjælper dig med at smide dine overflødige og ekstra kedelige kilo. App’en giver din løbetur rigtig god variation, da den skifter sværhedsgrad undervejs fra hyggetempo til spurt. Intervaltræningen øges løbende og det samme gør din fedtforbrænding.

Desuden har Running For Weight Loss en ekstra feature, der fokuserer på din kost i form af madplaner. Denne app gør det altså lettere for dig at blive sundere.

21K Runner

Hvis din løbetræning allerede gør strygende, og du ønske at presse dig selv til det næste niveau, så er 21K Runner en optimal løsning for dig. App’en påstår at du kan løbe 21 kilometer på 12 uger, hvis du allerede i god nok form til at løbe 10 kilometer uden problemer.

Denne app har en integreret træningscoach, der fortæller dig, hvornår tempoet skal ændres. Du får også adgang til en masse trænings- og udstrækningsøvelser samt svar på spørgsmål som løbere ofte stiller.

Runmeter

Hader du at træne alene? Nu behøver du ikke en gang finde en løbemakker. Du kan nemlig bare downloade ham/hende. Runmeter giver dig en virtuel løbemakker, der pacer dig igennem din rute ved at fortælle dig om dub distance, tid, hastighed, løbeudvikling og puls.

Når du er ude at løbe med din virtuelle løbemakker i lommen, så kan det ske, at din iPhone bliver tabt på asfalten, og skærmen krakelerer. Telerepair kan altid hjælpe dig med at reparerer skærmen igen, hvis du også skulle være en uheldig løber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *