Menu

3 idéer til at spare penge i en travl hverdag

Leave a comment

Mange danskere, i dag, lever i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid og overskud til at spise sundt, dyrke motion og samtidig også have styr på økonomien, og undgå at bruge for mange penge i løbet af ugen. Der kommer derfor 3 råd, til hvordan du kan spare penge i en travl hverdag, her.

Køb ind en gang om ugen

En god måde at spare penge på i hverdagen, er ved at købe ind en gang om ugen. Det kræver selvfølgelig en madplan, så du ved hvad du skal købe ind, for at have mad til hele ugen. Men hvis du sætter dig ned i slutningen af den foregående uge, og bruger en halv time på at lave en madplan, slipper du for at stå med spørgsmålet om, hvad der skal laves til aftensmad en time før spisetid.

Når du har en madplan, er der dermed også mindre risiko for at komme til at vælge de nemme løsninger, da du har planlagt hvad der skal laves til aftensmad.

Med madplanen kan du, for det meste, nøjes med at handle en enkelt gang om ugen. Når du kun handler ind en gang om ugen, mindsker du risikoen for at lave for mange impulskøb. Impulskøb er alt det, vi kommer til at købe, som ikke stod på indkøbslisten, og som vi egentlig ikke har brug for. Og jo færre gange du er i et supermarked, jo mindre risiko er der for at falde i fælden.

Du kan også overveje at lave dit ugentlige indkøb online. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og bestille dine dagligvarer, og få dem leveret hjem til din hoveddør. Så slipper du for selv at slæbe på dine madvarer.

Spar penge på tandlægeregningen

Hvis der er noget, der tager mange af vores penge, så er det de tandlægepriser, der er i dag. En tandlægeregning kan hurtigt blive dyrere end vi forventer, og tage de penge, der ellers var til overs.

Det kan selvfølgelig være svært at spare penge på tandlægeregningen, fordi vi ikke ved hvor meget der skal ordnes, når vi tager til tandlæge, og vi kan derfor ikke vide prisen på forhånd. Men på nogle tandlægers hjemmesider kan du se deres prisliste, for de mest almindelige behandlinger. På den måde kan du sammenligne et par forskellige tandlægers priser, og vælge din tandlæge ud fra det.

 

Lav en online shoppingtur

En tredje måde hvor du kan spare, er hvis du køber ind online. Det er nemlig ikke kun dagligvarer hvor du kan spare tid, ved at købe ind online. Du kan også købe tøj, gaver, ting til boligen og alt andet, som du overvejer at købe.

Hvis du køber ind online, behøver du ikke bruge tid på at gå rundt og lede efter det du skal bruge i butikkerne. Du kan i stedet nemt søge efter det på nettet og hurtigt finde det du skal bruge.

Når du køber ind online, kan du også nemt sammenligne priserne for den samme varer, hos forskellige butikker og på den måde finde den billigste udbyder. Det fantastiske ved at købe ind online, er at gå og glæde sig til at pakken kommer i de næste par dage, eller måske bare en dag, hvis fragten er hurtig.

Der er selvfølgelig en ulempe, når du køber tøj og sko, fordi du ikke har mulighed for at prøve det. Men du kan altid returnere varerne, hvis det ikke passer, og det er faktisk rarere at prøve tøjet derhjemme, i forhold til et prøverum. Du kan fx kigge på tøj hos Americandreams som har gratis fragt i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *