Menu

3 alternativer til løbebåndet

Leave a comment

Det er ikke altid man lige gider at køre op i fitnesscenteret for at tage 1 time på løbebåndet, og især her i januar hvor der er proppet kan det være uoverskueligt. Så her er ting du kan lave i stedet.

Sex

Nogle gange glemmer man at der er andet en løbetur, og steptræning der kan forbrænde de ekstra kalorier man er kommet til at spise i løbet af dagen. Og hvis man ikke er til motion der absolut skal foregå i fitnesscenteret, er sex en rigtig god måde at få forbrændt nogle kalorier. Faktisk viser Canadiske studier at man i gennemsnit forbrænder 4.1 kalorie pr. minut i sexakten som man, og 3.1 pr. minut som kvinde. Dette gør altså sex til en mere effektiv motionsform end f.eks. en rask gåtur. Derudover slipper man for at tilmelde sig hold, og bruge tid og penge på at køre til fitnesscenteret. Og en sidste rigtig god ting ved sex er at det gavner dit parforhold. Intimitet er vigtigt for et forhold, og er med til at opretholde gnisten mellem dig og din partner. Dette gør sex til en rigtig god måde at forbrænde kalorier på. Hvis du har brug for inspiration til dit sexliv, kan du besøge hjemmesiden Love buddy som kan hjælpe dig til at gøre sex til en endnu sjovere måde at forbrænde kalorier på.

Aktiv hverdag

Måske plejer du at tage bussen på arbejde, for derefter at tage elevatoren op til 3 etage, også sætte dig ned på din stol indtil du har fri. Men med nogle små ændringer i dine vaner, kan du faktisk forbrænde flere kalorier uden at tænke over det. Hvis man f.eks. tager cyklen eller går til og fra arbejdet, eller blot noget af vejen kan man forbrænde man kalorier uden at tænke over det og skulle sætte meget ekstra tid af til det. Og hvis man i stedet for at tage elevatoren vælger at, tage trapperne op kommer man også rigtig langt i sin daglige forbrænding af kalorier. Og sidst men ikke mindst forbrænder man op imod 30% flere kalorier ved at stå op end ved at sidde ned ved kontorbordet hele dagen.

Leg

Lege er ikke kun forbeholdt børn og unge mennesker, faktisk kan alle lege på den en eller anden måde. Man kan f.eks. tage børnene med på legeplads og lege rundt med dem, eller hunden med i skoven eller på agilitybane og få forbrændt nogle kalorier. Men man kan også lave ting som vækker dit indre legebarn, dette kunne f.eks. være skøjteløb, en tur ud og klatre, eller go cart med vennerne. Alle disse ting forbrænder man kalorier på, samtidig med at man har det sjovt og er social. Det er også en god måde at bruge tid med familien, vennerne, eller kæresten på, samtidig med at man er aktiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *